Hagy ne részletezzem, hogy miért, szerintem aki tisztában van a fogantatás körülményeivel, az érteni fogja.
Plusz !általában! a férfi jobban keres, szóval a nőnek megterhelőbb lehet fogamzásgátló eszközök vásárlása, alkalmazása. Szerintem ez sem egy utolsó szempont.
Védekezés - már maga a kifejezés is a nőkre vonatkozik.
2022. okt. 6. 18:44
4/46 anonim válasza:
Szerintem 50-50,azonban ha egy nő azt tapasztalja, hogy a pasit konkrétan nem érdekel semmilyen védekezési forma, akkor a kezébe kell vennie az irányítást, ha nem szeretne babát. Ez a mi testünk, mi rendelkezünk felette, nem használati tárgyak vagyunk. Ne tegye ki magát senki egy abortusznak, vagy egy nem kívánt terhességnek, csak mert az egyik fél felelőtlen.
2022. okt. 6. 18:45
5/46 anonim válasza:
A férfi dolga lenne inkább , mivel a férfinak kellene vigyáznia a nőre...
2022. okt. 6. 18:46
6/46 anonim válasza:
Nőként mondom, hogy mivel a nő tud teherbe esni, és neki kell vállalni mind az abortuszt, mind a terhességet és szülést, így neki “kicsit” fontosabb, hogy védekezzen.
Alapvetően meg szerintem mindenki saját magára figyeljen. Ha a pasi nem akar gyereket, akkor ne utólag vinnyogjon, ha a nő nem akarja kikapartatni a terhességét, hanem húzzon gumit.
2022. okt. 6. 18:50
7/46 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit olyan ez a kérdés mint a zebrán áthaladó gyalogos és az autó esete. Persze, az autó feladata megállni, és átengedni a gyalogost, de melyikük szívja meg jobban, ha ez mégsem történik meg, melyiküket fogják nyílt combcsonttöréssel kórházba vinni? Persze, az autós feladata, de inkább a gyalogos érdeke. 50-50.
2022. okt. 6. 18:57
8/46 anonim válasza:
"szerintem aki tisztában van a fogantatás körülményeivel, az érteni fogja"
Azért ez nem így működik. Mert aki meg tisztában van a gyereknevelés körülményeivel, az érteni fogja, mennyivel nagyobb teher lesz a nőnek, ha becsúszik egy gyerek.
2022. okt. 6. 18:58
9/46 anonim válasza:
Azé, aki kevésbé akar gyereket.
Egy férfi se sírjon azon, hogy "akarata ellenére" apa lesz, ha nem volt képes gumit húzni.
De mivel a nő visel minden terhet akár vállalja, akár nem, ő érdekeltebb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!