Csak szerintem INKÁBB a férfi dolga a védekezés?
Kb 60-40%-ban a férfi javára.
Hagy ne részletezzem, hogy miért, szerintem aki tisztában van a fogantatás körülményeivel, az érteni fogja.
Plusz !általában! a férfi jobban keres, szóval a nőnek megterhelőbb lehet fogamzásgátló eszközök vásárlása, alkalmazása. Szerintem ez sem egy utolsó szempont.
Ti mit gondoltok?
Nőként mondom, hogy mivel a nő tud teherbe esni, és neki kell vállalni mind az abortuszt, mind a terhességet és szülést, így neki “kicsit” fontosabb, hogy védekezzen.
Alapvetően meg szerintem mindenki saját magára figyeljen. Ha a pasi nem akar gyereket, akkor ne utólag vinnyogjon, ha a nő nem akarja kikapartatni a terhességét, hanem húzzon gumit.
"szerintem aki tisztában van a fogantatás körülményeivel, az érteni fogja"
Azért ez nem így működik. Mert aki meg tisztában van a gyereknevelés körülményeivel, az érteni fogja, mennyivel nagyobb teher lesz a nőnek, ha becsúszik egy gyerek.
Azé, aki kevésbé akar gyereket.
Egy férfi se sírjon azon, hogy "akarata ellenére" apa lesz, ha nem volt képes gumit húzni.
De mivel a nő visel minden terhet akár vállalja, akár nem, ő érdekeltebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!