Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak szerintem INKÁBB a férfi...

Csak szerintem INKÁBB a férfi dolga a védekezés?

Figyelt kérdés

Kb 60-40%-ban a férfi javára.

Hagy ne részletezzem, hogy miért, szerintem aki tisztában van a fogantatás körülményeivel, az érteni fogja.

Plusz !általában! a férfi jobban keres, szóval a nőnek megterhelőbb lehet fogamzásgátló eszközök vásárlása, alkalmazása. Szerintem ez sem egy utolsó szempont.

Ti mit gondoltok?

2022. okt. 6. 18:38
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
34%

Abszolút egyetértek a 11-el, annak nagyobb a felelőssége, aki kevésbé akar szülővé válni, a kifejtése is tökéletes.

Nálunk pl ha majd egyikünk sem akar már, akkor esélyes, hogy a férjem fogja elköttetni magát. Én nem vagyok hajlandó gyógyszert szedni (szedtem már évekig, lett is bajom tőle), a gumi meg nem olyan jó házasságban. De jó hír amúgy, hogy ma már a férfiaknak is van tabletta, úgyhogy a #20 féle önző pasik akik inkább életveszélybe hajszolnák a szexpartnerület minthogy gumit húzzanak a pöckükre, is nyugodtan tömhetik magukat hormonnal, és az élvezetük is megmarad.

2022. okt. 7. 16:58
 22/46 anonim ***** válasza:
8%
Ahogy a 20.as irja. Nöknek van kifejlesztve a tabi, tehát gondbot ne okozhat.nincs kifogás erre, betegseg selehet az csak álca. Kerdeztem orvostol is lehet szedni, max nem mindig javasolt de kockazat megéri.
2022. okt. 7. 19:02
 23/46 anonim ***** válasza:
20%
Mondják a nő kockáztatja az életét a terhességgel. Akkor annak megelőzésével is vállalhatja az eü kockázatot ugyanott van.
2022. okt. 7. 20:31
 24/46 anonim ***** válasza:
0%
Korrekt nő eleve védekezik mire ismerkedésbe kezd a férfival. Nem akkor kezdi el szedni amikor már meg van a csávó, hogy aztán 1 hónapig még várassa, mert nem védi a bogyó.
2022. okt. 7. 20:55
 25/46 anonim ***** válasza:
0%

23.

Sokan nyafognak. Nekem volt nöm a fejfajasa miatt hagyta abba. Fejfajas miatt, érted! Mivel nalam se megszakitas se ovszer nem jatszik, kidobtam inkabb. Eleve ezzel nyitok, sose titkolom. 22.es voltam.

2022. okt. 7. 21:05
 26/46 anonim ***** válasza:
0%
Én azért ennél engedékenyebb vagyok. Ha nem szedhet nyilván ne szedjen, vagy ha nem akar. Ezt nem erőltetem. De a védekezést mindenképpen biztosítsa.
2022. okt. 7. 21:31
 27/46 anonim ***** válasza:
12%
Inkább a nő dolga. Úgy tartom ez a téma, meg az egész szülés/terhesség minden egyebek egy csokorba szedve, azok "női dolgok". Konzultáljon orvosával melyik számára a megfelelő. Én maximum meghallgatom melyiket alkalmazza.
2022. okt. 7. 21:50
 28/46 anonim ***** válasza:
75%
Kedves 27 akkor vágd le a farkad ,köszi.
2022. okt. 8. 02:50
 29/46 anonim ***** válasza:
90%
#27 ha az óvszert alkalmazza, akkor mi a helyzet? Az is a nő döntése, ha nem hajlandó alád feküdni gumi nélkül, és ez is egy felelős védekezési stratégia. Főleg, ha mindenkinek csupaszon tolod be, bizony gondolnia kell nem csak a fogamzásgátlásra, de a betegségekre is, amik zömében a pasi tünetmentes hordozó, a nő meg szenvedhet hónapokig, neadjisten miattad lesz méhnyakrákja, mert valakitől ilyen vírust hoztál el neki.
2022. okt. 8. 07:36
 30/46 anonim ***** válasza:
10%
A nő dolga. Megszoktam kérdezni illendőségből hogy ugye védekezel. Az hogy most naptár módszer anyámkínját használ vagy szedi szépen a tablettáját az mindegy. Szólok hogy úgy csinálja hogy gyerek ne legyen, többi nem érdekel.
2022. okt. 8. 11:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!