Csak szerintem INKÁBB a férfi dolga a védekezés?
Kb 60-40%-ban a férfi javára.
Hagy ne részletezzem, hogy miért, szerintem aki tisztában van a fogantatás körülményeivel, az érteni fogja.
Plusz !általában! a férfi jobban keres, szóval a nőnek megterhelőbb lehet fogamzásgátló eszközök vásárlása, alkalmazása. Szerintem ez sem egy utolsó szempont.
Ti mit gondoltok?
Aki nem akar gyereket, az védekezzen szerintem.
Szóval mind a kettő, az a biztos. Sose tudhatja egy férfi, mikor volt egy hasmenés, hányás, gyógyszer,ami gyengitette a tabletta hatását például.
Vagy a csajszi a buliban azt mondja szed gyógyszert, csak épp mondjuk 21bol 10szer veszi be rendesen. Vagy majd vesz be esemény utánit de nincs rá pénze, bármi.
Vagy a srác majd vigyáz.
Aki nem akar gyereket, az tegyen róla, hogy ne legyen.
Ha a férfi akar gyereket de a nő nem, itt az ideje szakitani és olyan párt keresni, akivel ugyanazt akarják.
Plusz a nőnek kell vedekeznie, ha nem akar gyereket, úgymond bebiztosítani, hogy ha nem akar, nem is lesz.
Szerintem, de csak szerintem változó.
Ha csak egy kis entyem pentyemről van szó, akkor főképp a férfinek. Mivel ő tud olyan védekezési formát, ami az esetleges nemibetegségektől is véd. Egy nő hiába szed gyógyszert, attol simán lehet aids-es, szifiliszes, stb... oké, terhes nem lesz.
Viszont ha valakivel komolyan tervez, akkor "csak nem mosunk zokniban lábat" alapon olyan védekezés a jobb, ahol a férfi is kiélvezheti szabadan a dolgot. De ismétlem, csak szerintem
Én 16éves korom óta gyógyszert szedek. Egyéb okokból is. Ha volt kalandom, ott óvszer nélkül így is kizárt volt. Ha azt mondta valaki, nincs nála gumi, akkor így járt.
Tartós kapcsolatban pedig 1-2 alkalommal, míg biztosra mentem, hogy komoly, gumi, utána mehetett anélkül is.
De pl ilyen "majd vigyázok" dolgokba bele se mennék. Még a férjemmel sem, úgy hogy már van gyerekünk.
Szerintem meg 100% a nő dolga. A nő az, aki terhes lehet, ő az, akinek ez után abortusz vagy a szülés között kell választania. Mindkettő az egész hátra lévő életére kihalt. A férfi ezzel szemben q nemkívánatos terhesseget is megússza a 18 evi tartasdijjal.
Mielőtt belém köt valaki: nő vagyok
Ahogy írták fentebb, elsősorban annak aki nem akar gyereket.
Másodsorban nagyon sok tényező játszhat, hiszen lehet a nő semmilyen hormonális fogamzátlást nem alkalmazhat, ebben az esetben igenis a legegyszerűbb az óvszer.
Lehet egy nagyon fiatal lányról beszélünk, neki sem ajánlatos azonnal tömnie magát hormonokkal, ha csak nem kifejezetten orvosi ajánlásra, eü okok miatt kell szedje.
Persze van termékenységtudat vagy pesszárium, de mindkettőt meg kell előzze egy alapos tanulási folyamat. Az óvszert pedig csak felhúzza a kedves úriember.
Eleve aki a kapcsolat elejétől elzárkózik a gumitól, az akkor mossa kezeit, lesz*rja a védekezést, ő csak kefélni akar kötetlenül, majd a nő megoldja alapon. Az ilyen ott fog hagyni a sz*rban is azt garantálom.
Azt aláírom jelenleg a férfiak számára igen csekély lehetőség áll rendelkezésre, aminek a miértjét sose értettem. Hiszen 1 férfi több nőt teherbe tud ejteni 1 hónap alatt, 1 adott nő pedig 1x tud teherbe esni 9 hónap alatt, így a férfi több "kárt" tud csinálni úgymond, több életért is felelőssé tehető.
Nem csak a férfi dolga! a nő is szedhet fogamzásgátlást, sőt párkapcsolatba inkább azt mert az óvszer rontja az élvezetet! ha meg 1 éjszakás akkor mind2 dolga! a csaj is megveheti az óvszert amire sok példa volt/van! ha már a férfi fizeti a vacsorát és ő megy el érted autóval akkor 1 rohadt óvszert te is kitudsz fizetni!
"Plusz !általában! a férfi jobban keres, szóval a nőnek megterhelőbb lehet fogamzásgátló eszközök vásárlása, alkalmazása. Szerintem ez sem egy utolsó szempont."
Ez szimplán hazugság! tucat nőt ismerek akik jobban keresnek férfi társaimnál, emberfüggő nem nem függő! de 1 olcsó óvszert ne anyagi helyzet miatt döntsük el hogy ki vegyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!