Terhes lehetek egy olyan férfitól akivel csak megszakitással védekeztem, és nagyon termékeny, van több gyereke? Én 4 napon belül menzeszelnék, huszonéves vagyok.
Figyelt kérdés
2022. aug. 15. 20:28
11/22 A kérdező kommentje:
értem. na majd meglátjuk.
2022. aug. 15. 21:49
12/22 anonim válasza:
Csak kíváncsidágból megkérdezhetem hogy mit jelent a "gondoskodik a gyerekeiről"?
13/22 A kérdező kommentje:
velük él
2022. aug. 15. 23:42
14/22 anonim válasza:
Neked sem osztottak sok észt, de önbecsülést sem. Gusztusod viszont van jó bőven. Ilyenekkel van teli a nőgyógyászati ambulancia.
15/22 anonim válasza:
Igazi álomapa! Mit számít, hány nővel k*r félre, legalább a gyerekeivel él (meg gondolom az anyjukkal).
A legviccesebb, hogy láthatóan te gyereket is akarsz ettől a szupertenyészcsődör mintapától!
16/22 A kérdező kommentje:
nem irtam semmi konkrétat
2022. aug. 16. 12:15
17/22 anonim válasza:
Nem is kellett, általában ezeknél a "lehetek terhes" kérdéseknél akkor is érzékelni, melyik eredménynek szurkol a kérdező, ha nem írja meg egyértelműen.
18/22 anonim válasza:
Unoka tesómék minden éles próbálkozásnál egyből össze is hozzák a gyereket, de amikor megszakítással védekeznek akkor az beválik.
Ha a pasi ügyes akkor nem csinál fel
19/22 anonim válasza:
Igen, összeszedhettél tőle gyereket, vagy kankót, herpeszt, chlamydiát, hogy az AIDS-t ne is említsem...
20/22 A kérdező kommentje:
normális férfi, nem hiszem hogy beteg
2022. aug. 16. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!