Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Huszonéves lányok - Milyen...

Huszonéves lányok - Milyen hamar estetek teherbe?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok. Párommal már fél éve próbálkozunk, de nem sikerül teherbe esnem.

Orvosi vizsgálatokon voltam, elvileg minden rendben. Kicsit szomorú vagyok. :(

2018. ápr. 2. 11:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
82%

25 évesen rögtön, aztán missed ab lett belőle.

Utána voltak gondok, amiket hónapokba telt feltárni, addig nem estem teherbe, ez 5 hónap volt kb. De amikor végre sikerült megoldani, akkor megint azonnal sikerült, 26 évesen.

Most jövő hónapban leszek 30, kistesó projekt első hónapja van, várom, hogy sikerült-e :)

Egyébként fél év elvileg teljesen belefér. Peteérést be tudod lőni, időzítés rendben van?

2018. ápr. 2. 11:46
 2/21 A kérdező kommentje:
Júliusban abbahagytam a gyógyszert, október óta nem védekezünk. A gyógyszer abbahagyását követő hónapokban rendesen megjött, de az utóbbi pár hónapban mindig máskor jön meg. Hol 30 napra, hol 32 napra, de volt már 34 nap is. :( Pedig voltam orvosnál, azt mondta, nincs probléma.
2018. ápr. 2. 11:49
 3/21 anonim ***** válasza:
74%
Hát, pár nap kilengés belefér. Én is most gyógyszer utáni 2. ciklusban vagyok, az elsőt kivártuk, 27 napos volt, most ez úgy néz ki, 37 körül lesz, még bekavar a bogyó... De egyébként nekem pl. gyógyszer nélkül mindig 31-33 nap volt még a lányom előtt, sose volt fix.
2018. ápr. 2. 11:54
 4/21 anonim ***** válasza:
74%
Elsőre, 28.
2018. ápr. 2. 12:16
 5/21 anonim ***** válasza:
87%
20 éves voltam, amikor összeházasodtunk és jöhetett a baba, 25 évesen lettem terhes. Egészségesek vagyunk mindketten.
2018. ápr. 2. 12:40
 6/21 anonim ***** válasza:
51%

Én is 23 évesen kezdtem a babaprojectbe, júliusba hagytam abba a gyógyszer szedését, novemberben lettem terhes. Sajnos a 6. Héten bevéreztem, elment a baba,

most március elején kezdhettünk újra próbálkozni, "elsőre" összejött.

Szóval ne add fel, nekünk is sok időbe tellett mire összejött.

Ne görcsölj rá túlságosan, jönni fog a baba! :)

Drukkolok!

2018. ápr. 2. 13:26
 7/21 anonim ***** válasza:
79%

19 vagyok

November ota van kapcsolatom

Januarba terhes is lettem

2018. ápr. 2. 14:25
 8/21 anonim ***** válasza:
Tavaly júliusban kezdtünk próbálkozni, akkor 26 voltam. Januárban a 7. hónapban sikerült a baba.
2018. ápr. 2. 15:23
 9/21 anonim ***** válasza:
26 éves vagyok. Negyedik hónapban jött össze. Menni fog nyugi :)
2018. ápr. 2. 16:28
 10/21 anonim ***** válasza:
9 hónapja próbálkozunk még semmi.Most késik de nem nagyon reménykedem
2018. ápr. 2. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!