Ha holnap mondom a nőgyógyászomnak, hogy jó pár hónapja nem sikerül teherbe esnem (10), mire számíthatok?
Figyelt kérdés
2018. márc. 27. 13:46
1/10 anonim válasza:
Arra, hogy azt mondja sajnálom hölgyem akkor még próbálkozzanak a következő 2 hónapban ugyanis csak egy év sikertelenség után küldenek tovább vizsgálatokra. Akkor pedig először apukának lenne érdemes elmennie egy spermavizsgálatra mert ha vele van gond azt egyszerűbb kiszűrni mintha a nővel akinek elég hosszadalmas procedúra is lehet.
2/10 anonim válasza:
Mondd hogy egy éve próbálkoztok, párodat meg küldd andrológiára 😊
3/10 anonim válasza:
Mondj inkább 12-14 hónapot, akkor elküld téged hormonvizsgálatra, párodat urológiára. Csak 1 év után vizsgálnak ki elvileg.
4/10 anonim válasza:
30 felett az orvosom fel ev utan kuld kivizsgalasra
5/10 anonim válasza:
30 évesen nekem a doki 2 évet mondott.
Szóval ha azt akarod, hogy érdemben foglalkozzanak veled, hazudj sokkal több várakozási időt, 10 hónappal senki nem fog foglalkozni.
6/10 p.szabina1223 válasza:
Dokija válogatja, lehet hogy elküld téged vérvételre.
7/10 anonim válasza:
Nekem is kijelentette a doki hogy 1 év... esélyem sincs bármire is jutni... ez a 6.hónapunk.
8/10 anonim válasza:
Jelentkezz egy meddőségi központba, mert ott hozzáértők (nem azt mondom, higy a nőgyógyász nem ért hozza, de neki más a szakterulete) párhuzamosan vizsgálnak mindkettotoket és célzottan a problémát kezelik
9/10 anonim válasza:
Mindhatsz több időt. Mehetsz maszekhoz, ha fizetsz és kérsz vizsgálatot, nyilván elküld. Én 6hónap sikertelenség után kértem a háziorvostól pajzsmirigyes vérvételt, és inzulinrezisztencia vizsgálat beutalót. Magán úton elmentem 3. Napi vérvételre. A nőgyógyászhoz a 12. Napra kértem időpontot. A laborértékekkel érkeztem (közben férjem ment spermavizsgálatra. Így annak az eredményét is vittem). Ezek alapján minden oké volt. Kértem hogy csináljunk std panelt. Visszajött azberedménye, kaptam egy bogyót és rá 2 hónapra terhes lettem.
10/10 anonim válasza:
Én most voltam a dokimnál,hogy babát szeretnénk,és mi a teendő,ha esetleg nem jönne össze.Azt mondta,fél év próbálkozás után ha sikertelen menjek vissza. 31 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!