Ha inszeminációra kerül a sor, mire számíthatok, sikerülni fog?
Még nem tudom, lehet e természetes úton babánk.
Ha inszemináció lenne, akkor milyen esélyeim lennének?
Kinek sikerült és hányadik?
Tényleg csak nagyon kis százaléknak sikerül?
Szia, sajnos teljesen jó választ nem tudok adni, majd biztos írnak mások is :) Én úgy tudom, hogy kb annyit segíthet, hogy ha gondotok van akkor növeli picit az esélyeket. Kb annyira mintha egy egészséges pár lennétek. Tehát 25% maximum az esélye, hogy sikerül. Tulajdonképpen annyiba segítség, hogy közelebb jutnak a célhoz a spermák. De a támogatott lombikhoz szükséges 5 inszem. Szóval hajrá :) Lehet elsőre sikerrel jártok :)
Sok sikert!
3 inszemináció nem sikerült, a 3. lombikunk igen.
Nekünk a 3 inszem után TB-s lombikunk volt. Ennyi mellett döntött a doki.
Köszönöm a válaszokat!
Egyelore nem tudok még pontosat, remelem sikerülhet természetes úton teherbe esnem.
Nincs peteeresem es a prolaktin szintem magasabb picit,
Remelem gyógyszerrel lehet peteeres es rendezhető a hormonzavarom is, volt mar ilyen valakinek?
Szia!
Hogy legyen pozitív példa, nekem most volt az első inszem, és sikerült, úgy néz ki.
Nálunk elvileg nem volt baj, de 2,5 évig egy pozi tesztem sem volt. A páromnak volt 8% a morfológiája, lehet ez volt a bibi, ezt már nem tudhatom meg.
Ha a prolaktinod magas, sehogy sem fogsz teherbe esni, arra gyógyszert kell szedni. Keress fel egy jó endokrinológust, és nem ártana pajzsmirigy hormonokat is nézetni, ha eddig még nem volt.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!