11 honapja volt mehenkivuli terhessegem. A kovetkezo honapba megyunk elso inszeminaciora. Van itt valaki olyan, akinek mehen kivuli utan inszeminacival sikerult egeszseges terhesseget kihordania?
Én ismerek olyat aki méhen kívüli után teljesen természetes útonmódon szült két gyereket is.
Ha nincs szervi ok, és az előző baba spontán sikerült akkor miért akarnak rögtön inszemre küldeni? Vagy van valamilyen szervi elváltozás? Kivették a petevezetéket, vagy el van záródva?
Nekem középsuliban volt egy osztálytársam akinek lett egy méhen kívüli terhessége, évekkel később felnőtt nőként 2 gyereket szült teljesen spontán, természetes úton.
Nem értem neked miért kell inszem?
Csinaltak Anti-Muller tesztet es az erdemeny nem lett jo. Ki van merulve a petefeszkem igy nem stimulalhato sokaig.
Vagy megyunk inszem.-re 2 probalkozast engedelyez a doki, de azt mondta ha azt valasztjuk akkor negyszeres esely van megint a mehenkivulire vagy egybol lombik.
Szia!
Nekem is volt méhenkívűlim, kivették a petevezetékemet. Két sikertelen inszemináción vagyunk túl. Nem tudom hány éves vagy, én 31 és kerek perec megmondta a doki, hogy ne szarakodjunk tovább, menjünk lombikra. Az inszemináció sikeressége 20-25%. Semmivel se több mint természetes úton. Ráadásul ugyanúgy lehet méhenkívűli, sőt lombiknál is előfordul. Én is ettől félek de ezt tudatosan el kell a fejedből hesegetni. Én most ezt gyakorlom :)
Szia!
Tudom már régi kérdés… De sikerült azóta a baba?
Mennyi volt akkor az amh szinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!