Ki jogosult inszeminációra?
Akkor most ezt megcáfolom: 2,5 éve járunk orvoshoz. Már 100x voltunk a meddőségi klinikán, én 38 férjem 52 éves.
Mindenáron inszeminációt akartunk, és most már nem is tudom mit akarunk, mert az orvos hátráltat! Állítólag sok feltételnek kell megfelelni, mielőtt "beutal" az inszeminációra. Hiába van pénzed, kifizetni az orvos mondja meg mi van. Kb. 500.000 ft-nál tartunk minden hónapban hiteget az orvos, hogy ekkor meg akkor, meg még 3 hónap ezt szedjük, még 3 hónap azt szedjük és így eltelt 2,5 év.
Most már eljöttem tőle, szó nélkül. Orvost keresünk aki azonnal megcsinálja az inszemet! Eredmények jók, de valamiért nem sikerül természetes úton teherbeesni.
A férjem spermaszáma kissé alacson, de 2x az érték amitől megcsinálják az inszemet...szóval, nem egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!