Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A párommal nem védekeztünk és...

A párommal nem védekeztünk és a menstruációm az aktus után 2 nappal kellett volna hogy megjöjjön. Már 3. napja késik. Lehetséges a teherbe esés? Mikor lenne érdemes egy terhességi tesztet csinálni?

Figyelt kérdés

2018. márc. 27. 16:22
 1/8 anonim válasza:
12%
Igen, lehetséges. Most is elvégezhetsz egy tesztet ki fogja mutatni.
2018. márc. 27. 16:27
 2/8 anonim ***** válasza:
56%
Ha öt nappal ezelőtt volt a felelőtlen aktus, akkor még nem fogja kimutatni. Majd ha már két hetet késik,akkor próbálkozz. De kicsi az esélye, hogy mensi előtt két nappal ess teherbe, bár előfordulhat, de kicsi.
2018. márc. 27. 16:31
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Utolsó kérdező, miért lett volna felelőtlen?

2018. márc. 27. 16:44
 4/8 anonim válasza:
51%
hát ja. azt a kérdező nem mondta, hogy nem akart teherbe esni...
2018. márc. 27. 17:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Aki szexel, az bármikor számíthat arra, hogy teherbe esik, 100%-os védekezési módszer ugyanis nincs. Aki meg nem is védekezik, az mire számít? Arra, hogy itt a gyakorisok belelátnak a méhébe, és megmondják, hogy terhes-e?!
2018. márc. 27. 17:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, csak az iránt érdeklődtem hogy lehetséges-e (amire elég egy igen vagy nemleges válasz) és, hogy mikor érdemes a tesztet csinálni úgyhogy én kérek elnézést amiért azt sugalltam a válaszolók felé, hogy lássanak a méhembe és aszerint állapítsák meg, hogy terhes vagyok-e vagy sem. Bizonyára félre értettük egymást. :D
2018. márc. 27. 17:27
 7/8 anonim ***** válasza:
48%
Azt meg hova mutatna ki a teszt? Istenem...inkabb iq tesztet csinalj!
2018. márc. 27. 19:01
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
5 nappal ezelőtti aktusból nem lehetsz még terhes. Ha mégis terhesség miatt késik akkor előző aktusokban gondolkozz.
2018. márc. 27. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!