A párommal nem védekeztünk és a menstruációm az aktus után 2 nappal kellett volna hogy megjöjjön. Már 3. napja késik. Lehetséges a teherbe esés? Mikor lenne érdemes egy terhességi tesztet csinálni?
Figyelt kérdés
2018. márc. 27. 16:22
1/8 anonim válasza:
Igen, lehetséges. Most is elvégezhetsz egy tesztet ki fogja mutatni.
2/8 anonim válasza:
Ha öt nappal ezelőtt volt a felelőtlen aktus, akkor még nem fogja kimutatni. Majd ha már két hetet késik,akkor próbálkozz. De kicsi az esélye, hogy mensi előtt két nappal ess teherbe, bár előfordulhat, de kicsi.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
Utolsó kérdező, miért lett volna felelőtlen?
2018. márc. 27. 16:44
4/8 anonim válasza:
hát ja. azt a kérdező nem mondta, hogy nem akart teherbe esni...
5/8 anonim válasza:
Aki szexel, az bármikor számíthat arra, hogy teherbe esik, 100%-os védekezési módszer ugyanis nincs. Aki meg nem is védekezik, az mire számít? Arra, hogy itt a gyakorisok belelátnak a méhébe, és megmondják, hogy terhes-e?!
6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, csak az iránt érdeklődtem hogy lehetséges-e (amire elég egy igen vagy nemleges válasz) és, hogy mikor érdemes a tesztet csinálni úgyhogy én kérek elnézést amiért azt sugalltam a válaszolók felé, hogy lássanak a méhembe és aszerint állapítsák meg, hogy terhes vagyok-e vagy sem. Bizonyára félre értettük egymást. :D
2018. márc. 27. 17:27
7/8 anonim válasza:
Azt meg hova mutatna ki a teszt? Istenem...inkabb iq tesztet csinalj!
8/8 anonim válasza:
5 nappal ezelőtti aktusból nem lehetsz még terhes. Ha mégis terhesség miatt késik akkor előző aktusokban gondolkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!