Aki volt huszonévesen és a harmincas éveiben is terhes, melyiket élte meg jobban?
Fiatalabban jobban élveztem. (29 évesen)
10 évvel később már nehezebb volt a terhesség és a türelmem is kevesebb a kicsihez.
Elso terhesseg 22 eves.
Masodik terhesseg 30 evesen.
Masodikat jobban éltem meg, sokkal jobban at tudtam magam adni az anyasag erzesenek es utana a babazasnak is. Mindketto csodas volt a maga modjan de utolag azt mondom 30 evesen ertem meg ra igazan.
26 évesen voltam és most 31 évesen vok terhes.
Az első terhességemet könnyebben viseltem. Többet is tudtam pihenni. Kis albérletben laktunk stb.
Most újjítjuk a kertes házat, mellette ugye van egy majdnem 5 évesem. Kevesebb időm jut pihenni, vagy egyáltalán foglalkozni azzal h terhes vagyok.
Az elsőnél rosszulléteim sem voltak, most az első 3 hónap hányós émelygős volt.
Nekem a legelső volt a legkönnyebb (22 évesen szültem). Utána a második 26 évesen, már ott éreztem, hogy fáradtabb vagyok, pedig csak 4 év telt el. Most próbálkozunk a harmadikkal (32 vagyok) nem nagyon akar összejönni, most vagyok a legfáradtabb, de ez is lesz nekem az utolsó, többet nem szeretnék.
Nyilván mindenki más, de én biztos nem akarnám most vállalni az elsőt, pláne, hogy mindenféle nőgyógyászati bajom lett mostanra.
Első terhesség 27 évesen, második 33 évesen volt. Fizikailag jobban bírtam az elsőt, mindkettőt élveztem, talán a másodikat jobban.
Babázás is élvezetesebb volt a kicsivel. Első babás anyukaként mindig pánikoltam, nem tudtam mit hogy kell, a másodikra ezek már simán mentek. Mondjuk közrejászik az is, hogy a kicsi "jó" baba, eszik, alszik típusú, míg a nagy nem aludt, hasfájós volt, stb. Ha a kicsi született volna előbb,nem is lenne 6 év különbség köztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!