Terhes lehetek egy olyan férfitól akivel csak megszakitással védekeztem, és nagyon termékeny, van több gyereke? Én 4 napon belül menzeszelnék, huszonéves vagyok.
Hm.. Tehát a pacák jobbra balra belógatta minden védekezés nélkül, nem számítva hány porontyot hagy maga után, összeszed e valami fincsi nemibetegséget, tovább ad e esetleg valami betegséget..
Hm.. és te így, minden szó és ész nélkül kamatyolsz egy ilyen felelőtlen palival..
Remélem tudod, hogy a hpv - csak, hogy egyet említsek a sok közül- a férfiaknál tünetmentes, de te simán kaphatsz méhnyakrákot.
Szóval van egy csomó gyereke, akiket magukra hagyott, nem gondoskodik róluk, de te simán kijelented ha becsúszik nem mész ab-re.. Remélem azért nem gondolod, hogy majd veled marad ha teherbe ejt. 😂
Ehhez csak gratulálni lehet.. 🤦♀️
Komolyan..némelyik nőnek nem osztottak észt..
na várj. gondoskodik a gyerekeiről. hol irtam hogy nem?
amugymeg egyedül is fel tudnám nevelni.
Az, hogy ő "nagyon termékeny", a fogantatás szempontjából semmit nem jelent. Ok, nyilván a csökkent spermaszámú férfiakhoz képest előnyből indul, de teljesen mindegy, milyen szuperspermát lő ki magából, ha a nőnek nincs peteérése épp.
De ha van is, akkor is még sok minden múlik a nő szervezetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!