Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy huszonévesen...

Lehetséges, hogy huszonévesen egyik pillanatról a másikra vágyom a babára és szeretném?

Figyelt kérdés

Éppen 24 éves lány/nő vagyok.

Az utóbbi időben azt érzem, hogy egyre inkább vágyom arra, hogy anyuka legyek.

Szerintetek ilyen idős korban ma korainak számít a baba?

Korombeli barátnők közül 2 helyen van csak kisbaba.

2022. júl. 13. 19:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Teljesen normális. Nem korai. Mindenki más. Valaki már fiatalon szeretne, valaki csak később kezd vágyakozni rá. Ez egyéni dolog. Biológiailag ideális életkor.
2022. júl. 13. 19:52
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
Ha ezt érzed, akkor lehetséges :)
2022. júl. 13. 19:52
 3/14 anonim ***** válasza:
93%

Miért ne vágyhatnál babára? Mindenkinek máskor jön el a pillanat. Én mindig azt terveztem, hogy 24 évesen szülök. Majdnem bejött, 25 lett belőle.

Szerintem egyáltalán nem korai. Pont időbe vagy.

2022. júl. 13. 20:00
 4/14 anonim ***** válasza:
87%
20 és 50 között amikor csak akarod
2022. júl. 13. 20:01
 5/14 anonim ***** válasza:
92%
Gyerekre vágyni teljesen normális akár tiniként is, csak képes legyél felmérni a körülményeidet. Ezek nyilván 16 évesen még nem adottak, sajnos manapság gyakran 24 évesen sem, de akarni nem bűn.
2022. júl. 13. 20:08
 6/14 anonim ***** válasza:
90%
Barátom lánya 24 éves, a gyerek egyéves múlt, jön a második.
2022. júl. 13. 20:13
 7/14 anonim ***** válasza:
89%
Teljesen normális, én 23 éves voltam, amikor először éreztem ezt. Szerintem nem számít korainak, de nekem akkor az lett volna. Friss párkapcsolatban éltem, nem volt egy év munkaviszonyom sem, anyagilag elég rosszul álltunk.
2022. júl. 13. 20:23
 8/14 A kérdező kommentje:

Nálunk a körülmények, anyagi feltételek adottak lennének már.

Az az igazság, hogy a párom már erősen 40+, én sem a 0-ról indultam a szüleimnek hála. Szóval van tehermentes ingatlan, befektetések/passzív jövedelmi források, egzisztencia...

Én azért vagyok bizonytalan, mert sokáig abban sem voltam biztos, hogy akarnék-e gyereket egyáltalán? Most pedig naponta eszembe jut, hogy "mi lenne, ha".

2022. júl. 13. 20:28
 9/14 anonim ***** válasza:
89%
Így nincs oka nem belevágni.
2022. júl. 13. 20:29
 10/14 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem normális, én 22 vagyok, de időnként rámtör, bár tudom, hogy nekem még jó ideig nem lesznek meg a feltételei. Ugyanakkor a női test kb 12-14 évesen már többé-kevésbé alkalmas egy baba kihordására, úgyhogy biológiai szempontból érthető, miért támad fel ez a vágy 22-24 évesen, akár hirtelen is.

Az én barátnőim többnyire velem egykorúak, így egyiknek sincs gyereke még, de az egyikük 24 és neki pl nemrég született babája, ott mondjuk megvolt a háttér. Ha te is így érzed, nyugodtan vállald be szerintem, legalább fiatal anyuka lehetsz.

2022. júl. 13. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!