Lehetséges, hogy huszonévesen egyik pillanatról a másikra vágyom a babára és szeretném?
Éppen 24 éves lány/nő vagyok.
Az utóbbi időben azt érzem, hogy egyre inkább vágyom arra, hogy anyuka legyek.
Szerintetek ilyen idős korban ma korainak számít a baba?
Korombeli barátnők közül 2 helyen van csak kisbaba.
Miért ne vágyhatnál babára? Mindenkinek máskor jön el a pillanat. Én mindig azt terveztem, hogy 24 évesen szülök. Majdnem bejött, 25 lett belőle.
Szerintem egyáltalán nem korai. Pont időbe vagy.
Nálunk a körülmények, anyagi feltételek adottak lennének már.
Az az igazság, hogy a párom már erősen 40+, én sem a 0-ról indultam a szüleimnek hála. Szóval van tehermentes ingatlan, befektetések/passzív jövedelmi források, egzisztencia...
Én azért vagyok bizonytalan, mert sokáig abban sem voltam biztos, hogy akarnék-e gyereket egyáltalán? Most pedig naponta eszembe jut, hogy "mi lenne, ha".
Szerintem normális, én 22 vagyok, de időnként rámtör, bár tudom, hogy nekem még jó ideig nem lesznek meg a feltételei. Ugyanakkor a női test kb 12-14 évesen már többé-kevésbé alkalmas egy baba kihordására, úgyhogy biológiai szempontból érthető, miért támad fel ez a vágy 22-24 évesen, akár hirtelen is.
Az én barátnőim többnyire velem egykorúak, így egyiknek sincs gyereke még, de az egyikük 24 és neki pl nemrég született babája, ott mondjuk megvolt a háttér. Ha te is így érzed, nyugodtan vállald be szerintem, legalább fiatal anyuka lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!