Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy huszonévesen...

Lehetséges, hogy huszonévesen egyik pillanatról a másikra vágyom a babára és szeretném?

Figyelt kérdés

Éppen 24 éves lány/nő vagyok.

Az utóbbi időben azt érzem, hogy egyre inkább vágyom arra, hogy anyuka legyek.

Szerintetek ilyen idős korban ma korainak számít a baba?

Korombeli barátnők közül 2 helyen van csak kisbaba.

2022. júl. 13. 19:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Általában az első vágy az ilyentájt jön el, ha a körülmények adottak.

És így jön

Egyik nap nem a mssik bap meg furán nézel magadra, hogy vágynák rá.

Nekem sajnos nem bolt ekkor aktuàlis még

Az ösztöneim azt érezték, hogy minden adott, de az eszem tudta, hogy jobb várni ( tehermentes lakásban éltünk és évek óta párkapcsolatban, munkahely is 2 éve volt 24-5 évesen szintén

De végül a tehermentes családi ház is megadatott 30 éves koromra.

Ekkor vállaltunk gyereket.

Utóbb néha bánom h nem lett hamarabb, viszont akkor nem lett volna az ingatlan tehermentes.

2022. júl. 13. 20:54
 12/14 anonim ***** válasza:
80%
22 év van köztetek minimum, szerintem ne késlekedj
2022. júl. 13. 20:58
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Persze, nincs korhoz kötve, hogy mikor bolondul meg egy ember.
2022. júl. 13. 21:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem is 24 évesen érkezett a vagy, de sajnos 26 évesen is szingli vagyok, rengeteg más projekt és betegség nem tette lehetővé, hogy aktívan keressek partnert mostanság. Nekem az, hogy egy férfi 10 évvel idősebb nálam, nem fér bele annyira. Csak a korunkbeliek jó része nem áll készen a családra ugyancsak,mert valami mindig hiányzik... nekem felújított lakásom van mar szerencsére, ide csak szülni kellene kb. XD De akárkinek nem érdemes...
2022. aug. 18. 03:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!