Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt aki a párja tudta nélkül...

Volt aki a párja tudta nélkül esett teherbe?

Figyelt kérdés
És most nemkérek olyan válaszokat,hogy hú de gerinctelen dolog ez meg stb.
2022. jún. 9. 18:24
 81/127 anonim ***** válasza:
93%

Tejmentes tápszer 2 éve receptre 360 ft volt darabja.3000 ftbol meg volt a gyerek havi tápszer adagja. Ha úgy van, kéred,ezt írja fel,sok a tejérzékeny a családban stb.

Egy gyerek többe kerül mint havi 200 ezer? Vicc kategória 😅 persze ha baby diorba jár akkor esetleg...

2022. jún. 10. 10:32
 82/127 anonim ***** válasza:
15%
81es nem etetem szarral a gyerekem 360 ft tapszerrel, ez receptre 3000 de mindegy😂😂😂 de oké, heti 6000 tapszer az 24000 per hónap, kb 5 naponta pelus az 10.000 per hónap kb, cumicsere, cumisuveg fej csere, mert ugye minden más honaposokra van, oltasok ami alsó hangon 25000 a rota, pl és kettő kell, ruhák, tisztalkodoszerek, jatekok, de én nem sorolom. És egyik ruhaja sem dior, csak szólok hogy 2 h&b body is majd 4000 ft, de majd hord két darabot 😂😂😂
2022. jún. 10. 10:40
 83/127 anonim ***** válasza:
14%
Mondjuk en megtehetem, ha te nem az nem az én bajom😂
2022. jún. 10. 10:42
 84/127 anonim ***** válasza:
93%
Az emojikkal azt üzened, hogy könnyezve röhögsz azokon, akik szerint kevesebb pénzből is kijön egy gyerek? Ez elég ellenszenvessé tesz, tudod-e?
2022. jún. 10. 10:55
 85/127 anonim ***** válasza:
100%
Milumil pepti meg milumil pregomin az a "szar" tápszer támogatottan te agyas. Teljes áron 4000 ft. Csak mondom. Nem havonta kéne cumifejekre lövöldözni a pénzt, hanem kicsit tájékozódni. A többire nem is reagálok mert felesleges. Értelmes ember a gyereke jövőjébe fekteti a pénzét ha teheti,nem kényszeres vásárlásokba. Épp azért állítom,hogy 200 ezret nem költesz egy hónapban mert megtehetném,de minek?? Nem kell. Viszont van annyi inteligenciám,hogy nem szólnám meg azt aki nem teheti meg. Veled ellentétben...
2022. jún. 10. 12:13
 86/127 anonim ***** válasza:
63%
Sok gyereknek úgy sincs apja,hogy házasságba születik,és együtt élnek.Azért elég sok férfi még most is leszarja a gyereket.Azzal sincs baj,hogy a kérdező nem akar férfival együtt élni.Nem mindenkinek cél.
2022. jún. 10. 12:34
 87/127 anonim ***** válasza:
100%
Én is ismertem ilyet, de mondjuk az más helyzet volt. Az anyának nem volt keresete, intézetes lett a gyerek.
2022. jún. 10. 12:40
 88/127 anonim ***** válasza:
100%

#82 attól hogy egy tàpszer TAMOGATOTTAN par szaz ft attól még nem lesz sz@r te szerencsétlen. El is hiszem hogy több mint 200 ezret költesz a gyerekedre, amennyi eszed van rà nem jönnél hogy lehet kevesebbet. De bocs te "megteheted". Hát ha megteheted hogy hülye vagy akkor élj is vele, mindenképp.

A ruhàkat meg simàn ki lehet fogni akcióban is, csak mondom, pont most kapott a kisfiam új "ruhatárat" nem került százezrekbe, pedig nem a turiból szedtem hanem h&m és tàrsai boltból.

2022. jún. 10. 12:47
 89/127 anonim ***** válasza:
37%

Kérdező!

Mi újság veled és pároddal? Jutottatok valamire? Beszéltetek?

2022. jún. 10. 12:50
 90/127 A kérdező kommentje:
Nem beszéltünk,én vele ezt a témát most már hanyagolom is,nem akarom vele csesztetni.Abban egyet értünk h szeretjük azt h nem élünk együtt.Ő is szereti a magánszféráját és én is.És itt nem a gyerekre gondolok,hogy ő vele nem élnék együtt,hanem férfire.Én most szerdára nem várom,nekem tűpontos a menzim,késni soha nem szokott.Bár ebben a hónapban nemhiszem h összejött,mert pms tüneteim vannak.Majd talán legközelebb.Decemberig van még idő.
2022. jún. 10. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!