Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt aki a párja tudta nélkül...

Volt aki a párja tudta nélkül esett teherbe?

Figyelt kérdés
És most nemkérek olyan válaszokat,hogy hú de gerinctelen dolog ez meg stb.
2022. jún. 9. 18:24
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/127 anonim ***** válasza:
33%
Kérdező, csinál, amit akarsz. De tudod mit mondanak a karmáról. A legszemetebb k**va.. Nem fogod te sem elkerülni.
2022. jún. 10. 13:31
 92/127 A kérdező kommentje:
Nem hiszek a karmában!
2022. jún. 10. 13:35
 93/127 anonim ***** válasza:
100%
Nem gyanakszik a tervedre? Ha férfi lennék, én gyanakodnék és óvatosan nyúlnék az asszonyhoz, ha tudom, h ennyire gyereket akar. Sok férfi nincs azzal tisztában, h egy nő bármire képes azért, h legyen gyereke és azért is, h ne legyen
2022. jún. 10. 13:37
 94/127 anonim ***** válasza:
20%
#92 meg ahogy láthatjuk az etikában sem.
2022. jún. 10. 13:44
 95/127 A kérdező kommentje:
Nem gyanakszik.Pont ezért nem is emlegetem neki,hogy mennyire szeretnék babát.Nemtudom hogy ha nem mondom neki h szedek gyógyszert,vajon akkor kivenné-e.Mert régebben tényleg előfordult hogy nem vette ki.És nem egyszer kétszer.Igazából reménykedtem már akkor is h hátha összejön a baba,de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget!Most kezdtem bekattanni pár hónapja.Akkor említettem neki h lehetne akár babánk is..Erre ő teljesen bepánikolt hogy ő nem akar és nem.Erre mondtam neki h oké,akkor iratok gyógyszert..Féltem hogy most hogy említettem neki a babát ,ez miatt már annyiszor sem engedné belém ,mint eddig.Ezért csinálom ezt amit.
2022. jún. 10. 13:49
 96/127 A kérdező kommentje:
Szval amíg nem említettem neki a babát addig nem zavarta volna ha baba lesz?Hisz nem vigyázott..És tudta h semmit nem szedek.Akkor még tudta.És ahogy megemlítettem a babát már egyből ugrott rá hogy nem akarja.Ezt nem is értem nála.Ha nem említem meg a babát lehet már ő is akarná?
2022. jún. 10. 13:52
 97/127 anonim ***** válasza:
100%
Lehet alap neki, ha teherbe esel elmész abortuszra. Vannak emberek nők és férfiak is akiknek ez is egy védekezési forma sajnos. Főleg férfiak legyintenek rà, hisz nem ők fekszenek műtőasztalra.
2022. jún. 10. 13:58
 98/127 anonim ***** válasza:
84%
Még az is lehet, hogy csak mondja, hogy nem akar gyereket, amúgy meg vagy nem érdekli ha becsúszik, vagy nem is bánná, nem is tudom. Tekintve azokat, amiket írsz, hogy eddig sem feszült nagyon rá a védekezés témára.
2022. jún. 10. 14:03
 99/127 anonim ***** válasza:
90%
Én értem azt is, amit a kérdező mond, de ezt akkor sem tartom egészségesnek. Ne csak donorként tekints a párodra
2022. jún. 10. 14:09
 100/127 anonim ***** válasza:
74%

Engem elképeszt, hogy valaki 34 évesen egyedül bele merne vágni a gyerekvállalásba, úgy, hogy nem milliós megtakarításai vannak, nincs autója, és nincs mellette egy társ, aki a rosszabb napokon is támogatja.

Persze, nekem és a férjemnek sem több milliós a megtakarításunk, de így is sokáig vártunk a gyerekvállalással, hogy biztos anyagi hátteret teremtsünk neki is és magunknak is.

Nem azt mondom, hogy nem lehet kevés pénzből gyereket nevelni, csak azt, hogy te kiszámoltad, hogy a gyereken és a rezsin kívül marad 90 ezer forintotok, amiből ennetek kell, vagy épp gyógyszert venni, vagy oltást beadatni. Sőt néha gondolom elmennétek valami közös programra (sajnos ma már minden sok pénz). Ruhákat is kell venni neki és mondjuk számolsz azzal, hogy mi van, ha hirtelen elromlik otthon valami (mosógép, fűtés, bármi), azt miből fogod fizetni?

Még egy kérdésre válaszolj kérlek:

Azzal az eshetőséggel mit kezdenél, ha apuka még is úgy dönt, hogy ő részese szeretne lenni a gyerek életének? Azt mondod neki, hogy bocsi, de én egyedül akarom, vagy pedig baba korától felezitek a heteket és egyszer itt, egyszer ott él majd a gyerek?

2022. jún. 10. 14:13
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!