Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt aki a párja tudta nélkül...

Volt aki a párja tudta nélkül esett teherbe?

Figyelt kérdés
És most nemkérek olyan válaszokat,hogy hú de gerinctelen dolog ez meg stb.
2022. jún. 9. 18:24
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/127 anonim ***** válasza:
76%
És gondolom a gyerek csak lány lehet, mert hát a fiú férfivá érik, és mint tudjuk te képtelen vagy egy férfival élni.
2022. jún. 10. 07:11
 62/127 anonim ***** válasza:
0%
56os,akkor ezek szerint te úgy gondolod, hogy a nőkben nem szabad megbízni, mert hazug k.va mind
2022. jún. 10. 07:22
 63/127 anonim ***** válasza:
42%
400ezred addig van meg, míg el nem kell menned táppénzre, majd csed, gyedre. Ha nem találsz bölcsit, akkor gyesre is. Ha már ovis akkor viszlát délutános pótlék, viszlát ünnepnapi dupla pénz. Alapbér, az van. Csodás lesz, csináld csak. Csak utána sírj máshol
2022. jún. 10. 07:25
 64/127 A kérdező kommentje:
Mondom hogy soha nem húzott gumit,még akkor sem amikor mondtam neki h semmit nem szedek,ez még régebben volt,és olyan is volt hogy becsúszott beengedte.Most amióta azt hiszi h gyógyszert szedek azóta soha nem veszi ki,de régebben is volt h becsúszott ,pedig soha nem mondtam neki h szednék gyógyszert.
2022. jún. 10. 07:35
 65/127 anonim ***** válasza:
40%
Meg hát ugye a gyednek van maximuma... nem tudom pontosan mennyi, de olyan 200 ezer körül. Abból aztán meg lehet élni 🤦‍♀️
2022. jún. 10. 07:36
 66/127 A kérdező kommentje:
210ezer asszem.plusz családi,meg lesz oldva minden.sokan kevesebb fizetésből élnek,sokan meg nem is dolgoznak/dolgoztak,csak potyogtatnak.
2022. jún. 10. 07:38
 67/127 anonim ***** válasza:
63%
Hát oké, de nem azok a kiinduló alap, nem olyanokhoz kéne hasonlítani magad, hogy de végülis van rosszabb is...
2022. jún. 10. 07:41
 68/127 anonim ***** válasza:
70%
Akkor potyogtass te is, ha másnak rossz, a te gyereked is ki fogja bírni, hogy mérsékelten szar neki. Előre sajnálom szegény gyereket, egy életre kolonc lesz az anyja a nyakán. Tipikus megkeseredett vénasszony leszel, aki még a 40 éves gyerekét is agyonnyomja, mert ő magányos, és "mennyi áldozatot hoztam érted"
2022. jún. 10. 07:42
 69/127 A kérdező kommentje:
Oké 😂
2022. jún. 10. 08:05
 70/127 anonim ***** válasza:
41%

Pedig aki "nem tudna" egy férfival együtt élni, az tényleg nem értem, hogy akar gyereket. Vagyis, igen, cuki, meg jó vele dicsekedni. Csak hát megnő, es már nem lesz elég babusgatni, ténylegesen emberkent kell vele bánni, kvázi együtt elni vele. De mindegy, én optimista vagyok, biztos vagyok benne, hogy szeretni fogod és ellátod majd a lehető legjobban, ennyi fizetésből tényleg nem lesz gond, nem értem az ezen pörgő hozzászólókat.

Bár mondjuk terhes még nem lettél. Szerintem a legjobb az lenne, ha nem is lennél, hanem most azonnal szakítanál és rögtön elkezdenél keresni egy férfit, aki szívesen lenne spermadonor. Szerintem sokan szeretnenek sima hétvegi apukak lenni, csak nem vallják be amúgy.

2022. jún. 10. 08:13
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!