Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt aki a párja tudta nélkül...

Volt aki a párja tudta nélkül esett teherbe?

Figyelt kérdés
És most nemkérek olyan válaszokat,hogy hú de gerinctelen dolog ez meg stb.
2022. jún. 9. 18:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/127 anonim ***** válasza:
100%
És ezt hogy? Pl hogy titokban nem szedi a nő a tablettát?
2022. jún. 9. 18:30
 2/127 anonim ***** válasza:
100%
Pedig erre más választ nem igen fogsz kapni. Mégis mit lehetne erre válaszolni normális értékrenddel?
2022. jún. 9. 18:30
 3/127 A kérdező kommentje:
Igen pl. azt mondja hogy szed tablettát,de közbe nem is szedi.
2022. jún. 9. 18:32
 4/127 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ismerek ilyet (bár nyilván senki nem reklámozza, mégha igen is).

Én nem fogok ítélkezni, csak kíváncsi vagyok, miért vetődött fel benned ez a kérdés?

2022. jún. 9. 18:34
 5/127 anonim ***** válasza:
32%
Nekem gyógyszer mellett sikerült a fiam
2022. jún. 9. 18:38
 6/127 A kérdező kommentje:
Nemtudom ,gyereket akarok,ő nem akar.Én 34éves vagyok,ki fogok futni az időből úgy érzem.Soha nem szedtem gyógyszert,2 éve vagyunk együtt.3hónapja azt mondom neki h gyógyszert szedek ,így soha nem veszi ki.Nem élünk együtt.
2022. jún. 9. 18:41
 7/127 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon gerinctelen húzás. Aztán majd nézel egy nagyot ha párod lelép a terhesség hírére. Arra gondoltál hogy ez esetben hogy fogod felnevelni? Vagy majd arra számítasz, hogy a tartásdíj elég lesz? Remélem nem jön össze a terved és nem teszel tönkre legalább 3 életet.
2022. jún. 9. 18:47
 8/127 anonim ***** válasza:
100%

Ő miért nem akar? Korainak tartja, vagy valami más miatt?

Nem gondoltál még arra, hogy talán adj egy esélyt magadnak, hogy találj egy olyan férfit, aki veled akar közös gyereket?

Még nem vagy kifutva az időből.

Én új pár után néznék.

Tudom, nem könnyű, de egy esélyt adhatnál magadnak.

2022. jún. 9. 18:49
 9/127 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem beszéld meg a pároddal. Nálunk is hasonló a helyzet. Ő még nem nagyon szeretne, bennem aktív a fészekrakó ösztön, de ilyet sosem tennék! Leültünk, megbeszéltük. Most ott tartunk, hogy ha besikerül, akkor egye kukac, sőt viccelődik is azzal, hogy "most tuti megkötött a gipsz". Beszéljetek erről, mert ronda dolog lenne így teherbe esni. Én félnék a reakciójától, hogy lelép, hogy apa nélkül nevelem fel.
2022. jún. 9. 18:51
 10/127 A kérdező kommentje:
Nembaj ha lelép,egyedül is felnevelem,nekem a gyerek most a lényeg,nem a hapsi.Nemtudom miért nem akar,35 èves nincs még gyereke.Nem egy komoly kapcsolat ez igazából.Lehet ezért nem akar
2022. jún. 9. 18:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!