Furcsa módon nem esett róla szó, de amikor a nő teste feletti rendelkezésről van szó, akkor abban mindenki egyetért, hogy csakis a nő dönthet arról, hogy akar-e megszülni egy gyereket vagy sem. Hozzá teszem egyet értek ezzel maximálisan. Na most ez a férfi azt hiszi, hogy a nője gyógyszert szed. Szóval ő nem dönthet arról, hogy akar-e gyereket. Klassz. Majd ez az önző liba eldönti, hogy lesz-e a pasinak gyereke. Azért gondoljunk már bele, hogy mit szólnánk hozzá, ha akaratunkon kívül kellene szülnünk. Semmilyen beleszólásunk nem lenne, hogy lesz-e egy utódunk vagy sem. Értem, hogy nem a férfi hordja ki, szüli meg. De könyörgöm. Tényleg az a legnagyobb gond itt, hogy a kérdező pofára esik-e majd a sírós gyerekkel vagy sem? Azért vannak itt komolyabb erkölcsi kérdések nem?
2022. jún. 10. 00:31
52/127 anonim válasza:
"azt leszűrni abból hogy nem akarok egy férfival együtt élni, ezért megfojtom majd a gyerekemet"
Nem abból szűrtem le tyúkész...
De segítek. Terhesség alatt magadra maradsz vele, jobb esetben szülés után esel depresszióba és amiatt...
2022. jún. 10. 00:37
53/127 anonim válasza:
Ez egy troll. 34 évesen senki nem lehet ennyire hülye
2022. jún. 10. 04:53
54/127 anonim válasza:
Kérdező, megkérdezhetem mit dolgozol amiből megvan a legalább havi nettó 5-600 ezred?
2022. jún. 10. 05:26
55/127 A kérdező kommentje:
Az most mindegy hogy mit dolgozok,5-6 nincs meg ,olyan havi 400 van meg.De van saját lakásom ,kocsi nincs hitel nincs.
2022. jún. 10. 05:36
56/127 anonim válasza:
Ha egy férfi nem akar gyereket,húzzon gumit,ennyi.
2022. jún. 10. 06:50
57/127 anonim válasza:
Csakhogy sok férfi nem akar gumit húzni, mondván "érezni akarlak", ha meg besikerül, akkor vakarják a fejüket. Persze szedhet a nő fogamzásgátlót, de sajnos nem mindenkinek javasolt+nem mindenki rakathat fel spirált. Két emberen múlik minden.
2022. jún. 10. 07:00
58/127 anonim válasza:
Ha eddig "csak simán kivette", akkor ezek szerint ő sem volt nagyon ráparázva a védekezésre.
2022. jún. 10. 07:05
59/127 anonim válasza:
Nem értek veled egyet utolsó, hiszen a ffi abban a tudatban van hogy a nő szedi a gyógyszert. Szerinted hány olyan ffi lenne aki gumit is húzna ebben az esetben? Én azt gyanítom nem sok!
Kérdező: nem tudok róla hogy lenne a környezetemben ilyen ember, de örülök is neki mert rendesen megbotránkoztat ez a dolog. Bele se gondolsz hogy szegény gyereknek hogy fog esni hogy nem lesz apukája. Egy életre megpecsételed a sorsát. Ha kérdezni fogja az apukája miért nem kíváncsi rá, mit mondasz neki?
A) az apád egy szemét disznó, mert a terhesség tényekor lelépett...
B) kijátszottam apádat, mert úgy döntöttem hogy én leszek az anyád és apád egy személyben...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!