Ketteske kérdése:
Ha closty-t fogok szedni, akkor ugyanazon a napon lesz a peteérésem, mint általában, nélküle?
Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 11:08
51/52 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom a dolgot, remélem hamar felépülsz belőle. Megint szedni fogod a clostyt? Én úgy döntöttem, hogy most kihagyok 1 hónapot, mert lett egy 5x6 cm-es cisztám ebben a hónapban, kicsit túlreagálta a szervezetem a gyógyszert. Azt hallottam, hogy azok a hónapok is esélyesek, bár már kezdem feladni...Már 2 évem másról se szól csak erről. Én fakadtam ki az egyik kérdésben: "Igy sikerülhet?" ha esetleg olvastad.
Azért jó lenne még hallani felőled, így azért jobb volt végigcsinálni az egészet, hogy tudtam nem vagyok egyedül. Ha gondolod írj privit.
k.
2010. nov. 3. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!