Ha closty-t fogok szedni, akkor ugyanazon a napon lesz a peteérésem, mint általában, nélküle?
Szia! Bocsi, hogy tegnap olyan rövid voltam, csak mennem kellett. Szóval neked is barnázással kezdődőtt? És a dokinak mondtad? Mit mondott? Mert nekem nem szokott lenni barnázás, úgyhogy nagyon nem értem. Mensis tüneteim is voltak, de már elmúltak és 3 napja csináltam délután egy tesztet, ami nagyon halvány pozi lett. Sajnos nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget, mert a múlt hónap is így kezdődött, aztán mensivel végződött, de ott még nem volt barnázás.
Drukkolok, hogy most sikerüljön! Mekkorák a tüszőid?
Timi
Azért a + teszt már fél siker! Remélem erősödni fog. A barna cuccra nem mondott semmit a dookim, mivel a hormonjaim rendben vannak, gondolom ez nem nagy baj. A 13. napon volt egy 15,18 és egy 19,5 mm tüszőm. Nyáklahártya 6,7mm. Jövő héten szerdán megyek újra UH-ra, akkor már kicsit többet fogok tudni, mert most azon megy a para, hogy megrepedtek-e, milyen vastag a nyálkahártya, stb. Az ovus fájdalmam mára elmúlt, de elég erősen éreztem a napokban. Most azon filózom, hogy igyam-e a palástfüvet, mert az sem lenne jó, ha túl megvastagítaná a nyálkahártyát...húú,sose gondoltam volna, hogy ez a gyerek dolog ilyen bonyolult. :)
írj, hogy nálad mi van, nagyon szorítok, izgi napok lesznek ezek.
Szia!
Köszi, hogy ilyen gyorsan válaszololtál! Hú, azok nagyon szép méretek! Ha éreztél fájdalmat akkor tuti meg is repedtek. Nekem a múlt hónapban a tüszőrepesztő utána nap annyira fájt a petefészkem, hogy azt hittem szétdurran. Egy napig tartott, de ilyet még sosem éreztem. Én elkezdtem inni a palástfüvet. Nem tudom a nyálkahártyának milyen vastagnak kell lenni, de ha kicsit vékonyabb akkor mindenképpen igyad szerintem. Még mindig nem jött meg, mára a barnázás elmúlt, de volt már ilyen, hogy elmúlt, aztán 1-2 nap után egyszercsak megjött.
Puszi Neked, majd írok mi lett és várom a te fejleményeidet is! Timi
Én szedek méhpempőt, a piacon vettem, azt mondják az is segíti a méhnyálkahártya épülését. Szerinted igyak még palástfüvet is? Vagy ha szerdán megyek UH-ra, ott kiderül, hogy milyen vastag és annak tudatában cselekszem...
Ma már nem fáj semmim, a mellem lett érzékeny, ami tök furi, mert sosem szokott, pláne nem ovu után. Na, mindegy, lehet a clostytól van. Nem akarsz csinálni még egy tesztet? Hátha erősödik a csíkod?! Nagyon szorítok.
Szia!
Képzeld még mindig semmi! Holnap mindneképpen beszerzek egy tesztet!
Ha méhpempőt szedsz akkor szerintem az elég, bár nem ismerem. De azért annyi mindent ne szedjél szerintem.
Nekem is ebben a hónapban volt erős cicifájásom ovutól, nekem sem szeokott ilyen lenni, úgyhogy tuti a clostitól van. De már nekem pár napja elmúlt, most csak kicsit nagyobbak a cicijeim, de nem jelentősen.
Szia!
Hát az egyik szemem sír a másik meg nem érti!
Megcsináltam a tesztet, de nem nagyon lett erősebb, talán egy gondolatnyit. Igaz másik teztet csináltam, de akkor is már erősnek kéne lennie. Hát mit ne mondjak, letörtem mint a bili füle. Már nem is érzek annyira tüneteket.
De akkor miért nem jön meg? Teljesen tanácstalan vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!