Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha closty-t fogok szedni,...

Ketteske kérdése:

Ha closty-t fogok szedni, akkor ugyanazon a napon lesz a peteérésem, mint általában, nélküle?

Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 11:08
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:
De kár! Nekem is így kezdődött az előző hónapban. A mostaniban van 3 tüszőm, elég nagyok,voltam UH-n. Ma a 16. napom van, ma volt + után negatív az ovutesztem. Hát kiváncsi vagyok....majd jelentkezem. Azért még írj, hogy végülis mi lett nálad!
2010. okt. 21. 22:45
 32/52 anonim ***** válasza:

Szia! Bocsi, hogy tegnap olyan rövid voltam, csak mennem kellett. Szóval neked is barnázással kezdődőtt? És a dokinak mondtad? Mit mondott? Mert nekem nem szokott lenni barnázás, úgyhogy nagyon nem értem. Mensis tüneteim is voltak, de már elmúltak és 3 napja csináltam délután egy tesztet, ami nagyon halvány pozi lett. Sajnos nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget, mert a múlt hónap is így kezdődött, aztán mensivel végződött, de ott még nem volt barnázás.

Drukkolok, hogy most sikerüljön! Mekkorák a tüszőid?

Timi

2010. okt. 22. 09:05
 33/52 A kérdező kommentje:

Azért a + teszt már fél siker! Remélem erősödni fog. A barna cuccra nem mondott semmit a dookim, mivel a hormonjaim rendben vannak, gondolom ez nem nagy baj. A 13. napon volt egy 15,18 és egy 19,5 mm tüszőm. Nyáklahártya 6,7mm. Jövő héten szerdán megyek újra UH-ra, akkor már kicsit többet fogok tudni, mert most azon megy a para, hogy megrepedtek-e, milyen vastag a nyálkahártya, stb. Az ovus fájdalmam mára elmúlt, de elég erősen éreztem a napokban. Most azon filózom, hogy igyam-e a palástfüvet, mert az sem lenne jó, ha túl megvastagítaná a nyálkahártyát...húú,sose gondoltam volna, hogy ez a gyerek dolog ilyen bonyolult. :)

írj, hogy nálad mi van, nagyon szorítok, izgi napok lesznek ezek.

2010. okt. 22. 10:07
 34/52 anonim ***** válasza:

Szia!

Köszi, hogy ilyen gyorsan válaszololtál! Hú, azok nagyon szép méretek! Ha éreztél fájdalmat akkor tuti meg is repedtek. Nekem a múlt hónapban a tüszőrepesztő utána nap annyira fájt a petefészkem, hogy azt hittem szétdurran. Egy napig tartott, de ilyet még sosem éreztem. Én elkezdtem inni a palástfüvet. Nem tudom a nyálkahártyának milyen vastagnak kell lenni, de ha kicsit vékonyabb akkor mindenképpen igyad szerintem. Még mindig nem jött meg, mára a barnázás elmúlt, de volt már ilyen, hogy elmúlt, aztán 1-2 nap után egyszercsak megjött.

Puszi Neked, majd írok mi lett és várom a te fejleményeidet is! Timi

2010. okt. 22. 21:45
 35/52 A kérdező kommentje:

Én szedek méhpempőt, a piacon vettem, azt mondják az is segíti a méhnyálkahártya épülését. Szerinted igyak még palástfüvet is? Vagy ha szerdán megyek UH-ra, ott kiderül, hogy milyen vastag és annak tudatában cselekszem...

Ma már nem fáj semmim, a mellem lett érzékeny, ami tök furi, mert sosem szokott, pláne nem ovu után. Na, mindegy, lehet a clostytól van. Nem akarsz csinálni még egy tesztet? Hátha erősödik a csíkod?! Nagyon szorítok.

2010. okt. 23. 10:00
 36/52 anonim ***** válasza:

Szia!

Képzeld még mindig semmi! Holnap mindneképpen beszerzek egy tesztet!

Ha méhpempőt szedsz akkor szerintem az elég, bár nem ismerem. De azért annyi mindent ne szedjél szerintem.

Nekem is ebben a hónapban volt erős cicifájásom ovutól, nekem sem szeokott ilyen lenni, úgyhogy tuti a clostitól van. De már nekem pár napja elmúlt, most csak kicsit nagyobbak a cicijeim, de nem jelentősen.

2010. okt. 23. 15:47
 37/52 A kérdező kommentje:
Azonnal írd meg, hogy mi az eredmény :) !!!!
2010. okt. 23. 19:01
 38/52 anonim ***** válasza:
Persze megírom! Hétfőn tesztelek. Köszi, hogy szorítasz,nagyon izgulok ám!
2010. okt. 23. 21:28
 39/52 A kérdező kommentje:
Timi! Nagyon izgulok, várom az eredményt!
2010. okt. 25. 08:58
 40/52 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát az egyik szemem sír a másik meg nem érti!

Megcsináltam a tesztet, de nem nagyon lett erősebb, talán egy gondolatnyit. Igaz másik teztet csináltam, de akkor is már erősnek kéne lennie. Hát mit ne mondjak, letörtem mint a bili füle. Már nem is érzek annyira tüneteket.

De akkor miért nem jön meg? Teljesen tanácstalan vagyok!

2010. okt. 25. 12:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!