Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha closty-t fogok szedni,...

Ketteske kérdése:

Ha closty-t fogok szedni, akkor ugyanazon a napon lesz a peteérésem, mint általában, nélküle?

Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 11:08
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:
Egy másik fajta tesztet is ki kéne próbálnod! Vagy menj el magán UH-ra, ott rögtön fogadnak, és megtudod mi van. A + teszt csak jelent valamit.
2010. okt. 25. 15:01
 42/52 A kérdező kommentje:
Mi van veled, Timi?
2010. okt. 26. 17:39
 43/52 anonim ***** válasza:
Szia! Ma sem jött meg és ma megint voltak tüneteim, hányinger, cicifeszülés. Csütörtök este megyek dokihoz, addig csak izgulok és nem akarok semmire gondolni.
2010. okt. 26. 20:00
 44/52 A kérdező kommentje:
Jaj, nagyon szorítok érted. Komolyan. Jó lenne, ha sikerülne...talán azért, mert kicsit magamat is látom benned. Majd írd meg légyszi, hogy mi volt!
2010. okt. 26. 20:50
 45/52 anonim ***** válasza:

Szia!

Megjöttem a dokitól, képzeld nem látott semmit a megvastagodott nyálkahártyán kívül. Egy hét múlva kell visszamennem kontrollra, addig is kell szednem az Utrogestant. Hát nagyon letörtem!

2010. okt. 28. 21:16
 46/52 A kérdező kommentje:
Hányadik napon vagy most? A + teszt azért csak jelent valamit. Jó a dokid UH-ja?
2010. okt. 28. 21:26
 47/52 anonim ***** válasza:
Ma vagyok a 37. napon, 30.-an volt ovum. Sajnos a méhenkívüli terhességnél is pont ugyanolyan tünetek vannak és a teszt is pozitív lesz. Hiszen van terhesség, csak nem jó helyre ágyazódik be a baba.
2010. okt. 29. 06:50
 48/52 A kérdező kommentje:
De miért gondolod, hogy méhenkívüli? Ha 30. napon volt ovu, akkor viszont valóban túl hamar lett + a tesz, mert általában csak a 11.dpo-n mutathat pozitívat. Azért ne gondolj a legrosszabbra, ebből tényleg még bármi lehet!
2010. okt. 29. 08:49
 49/52 A kérdező kommentje:

Szia Timi! Mi van veled? Azóta már biztos kiderült, hogy van-e baba. Remélem van. Nekem a 2. clostys hónap se jött össze, már kínomban röhögök, fogalmam sincs hogyan tovább....:(

k.

2010. nov. 2. 08:37
 50/52 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne csüggedj azért mert még csak a második sikertelen clostys hónapod, nekem a 3.-nál jött össze tavaly.

Nekem talán most rendeződik a dolog. Hétfőn már véreztem egy fél napot, aztán mintha elvágták volna. Kedden voltam UH-n, megint nem láttak semmit, ma reggel voltam vérvételen, mert a doki szerint is esélyes volt a méhenkívüli, de nagyon alacsony lett a hcg, szóval még valahol a legelején elhalt a terhesség. Most estére jött meg rendesen a vérzés, majd még holnap felhívom a dokit, hogy most kell-e várni ilyenkor vagy mi van.

Nagyon féltem az elmúlt napokban, már tényleg a legrosszabbra gondoltam.

Timi

2010. nov. 3. 21:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!