Ha closty-t fogok szedni, akkor ugyanazon a napon lesz a peteérésem, mint általában, nélküle?
Szia!
Megjöttem a dokitól, képzeld nem látott semmit a megvastagodott nyálkahártyán kívül. Egy hét múlva kell visszamennem kontrollra, addig is kell szednem az Utrogestant. Hát nagyon letörtem!
Szia Timi! Mi van veled? Azóta már biztos kiderült, hogy van-e baba. Remélem van. Nekem a 2. clostys hónap se jött össze, már kínomban röhögök, fogalmam sincs hogyan tovább....:(
k.
Szia!
Ne csüggedj azért mert még csak a második sikertelen clostys hónapod, nekem a 3.-nál jött össze tavaly.
Nekem talán most rendeződik a dolog. Hétfőn már véreztem egy fél napot, aztán mintha elvágták volna. Kedden voltam UH-n, megint nem láttak semmit, ma reggel voltam vérvételen, mert a doki szerint is esélyes volt a méhenkívüli, de nagyon alacsony lett a hcg, szóval még valahol a legelején elhalt a terhesség. Most estére jött meg rendesen a vérzés, majd még holnap felhívom a dokit, hogy most kell-e várni ilyenkor vagy mi van.
Nagyon féltem az elmúlt napokban, már tényleg a legrosszabbra gondoltam.
Timi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!