Ha closty-t fogok szedni, akkor ugyanazon a napon lesz a peteérésem, mint általában, nélküle?
Nekem sem volt semmi tünetem. Nekem a 3. napon kellett kezdeni. Ez nem tudom mitől függ!?
Amúgy sajnos nem lett belőle baba, de nem a closty miatt, hanem mert beteg volt a baba és meg kellett szakítani a terhességet. Most kezdem én is megint a clostyt, ma vagy holnap remélem már megjön és akkor a 3. napon kezdem napi egy szemet.
Szia! Első vagyok ismét!
lehet, hogy nekem már nem is kerül sor a clostyra?
Tegnap reggel halvány pozitívat teszteltem! de még nem merem elhinni, holnap megint tesztelek.
Túl korai volt az örömöm, mai reggeli tesztem negatív lett, azóta úgy tűnik meg is jött!
Remélem Te szererncsésebb leszel, akkor majd én is kezdem a clostyt.
Nézett már a doki UH-on? Hány tüsződ érett meg?
Most kiváncsi vagyok, hogy milyen erősségű lesz a mensim, mert ha gyenge, akkor tuti nem is volt baba, de ha erős, akkor lehet csak nem tudott megmaradni.
Timi (így könnyebben tudot te is ki vagyok és nem kell magyaráznom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!