Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha closty-t fogok szedni,...

Ketteske kérdése:

Ha closty-t fogok szedni, akkor ugyanazon a napon lesz a peteérésem, mint általában, nélküle?

Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 11:08
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló: neked volt valamilyen tüneted a closty alatt? Nekem nincs semmi. És hányadik napon kellett kezdened? Nekem a 6. Kiváncsi vagyok, hogy igy mikor lesz pém, lehet nekem is kitolja.
2010. szept. 19. 22:13
 12/52 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt semmi tünetem. Nekem a 3. napon kellett kezdeni. Ez nem tudom mitől függ!?

Amúgy sajnos nem lett belőle baba, de nem a closty miatt, hanem mert beteg volt a baba és meg kellett szakítani a terhességet. Most kezdem én is megint a clostyt, ma vagy holnap remélem már megjön és akkor a 3. napon kezdem napi egy szemet.

2010. szept. 20. 09:34
 13/52 A kérdező kommentje:
Szorítok neked, meg magamnak is, csak sikerül egyszer!
2010. szept. 20. 15:25
 14/52 anonim ***** válasza:
Én is zsorítok Neked, majd írj ha sikerült!
2010. szept. 20. 20:30
 15/52 anonim ***** válasza:

Szia! Első vagyok ismét!

lehet, hogy nekem már nem is kerül sor a clostyra?

Tegnap reggel halvány pozitívat teszteltem! de még nem merem elhinni, holnap megint tesztelek.

2010. szept. 22. 09:46
 16/52 A kérdező kommentje:
Húúú, de jó neked! Azért én már gratulálok. Remélem nekem is + lesz pár hét múlva.
2010. szept. 22. 12:19
 17/52 anonim ***** válasza:

Túl korai volt az örömöm, mai reggeli tesztem negatív lett, azóta úgy tűnik meg is jött!

Remélem Te szererncsésebb leszel, akkor majd én is kezdem a clostyt.

2010. szept. 23. 10:23
 18/52 A kérdező kommentje:
Sajnálom. De talán a closty rásegít egy kicsit. Maradjunk kapcsolatban, hátha tudunk még segíteni egymásnak. Nekem most lett + az ovu tesztem. Kiváncsi vagyok.....
2010. szept. 23. 10:25
 19/52 anonim ***** válasza:

Nézett már a doki UH-on? Hány tüsződ érett meg?

Most kiváncsi vagyok, hogy milyen erősségű lesz a mensim, mert ha gyenge, akkor tuti nem is volt baba, de ha erős, akkor lehet csak nem tudott megmaradni.

Timi (így könnyebben tudot te is ki vagyok és nem kell magyaráznom)

2010. szept. 23. 16:04
 20/52 A kérdező kommentje:
Holnap megyek UH-ra, utána megírom.
2010. szept. 23. 18:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!