Ketteske kérdése:
Ha closty-t fogok szedni, akkor ugyanazon a napon lesz a peteérésem, mint általában, nélküle?
Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 11:08
22/52 A kérdező kommentje:
Igen, 2x volt peteérésem, 1-1 pete érett meg. Nagyon kiváncsi vagyok. Te mikor mész? Ugye már elkezdted a clostyt?
2010. szept. 25. 11:32
23/52 anonim válasza:
És meg is repedt, mert nekem az volt a baj, gogy nem tudott megrepedni, de kaptam tüszőrepesztőt.
Én ma kezdtem a clostyt, 5.-én megyek UH-ra.
Neked addigra kiderül, hogy sikerült-e! Drukkolok nagyon érted is!
24/52 A kérdező kommentje:
Igen, megrepedt. Azzal sose volt gondom. Nagyon izgi....remélem nálad is minden OK lesz.
2010. szept. 26. 09:51
25/52 A kérdező kommentje:
Szia Timi! Nekem sajna megjött :( Na, de majd a második menet összejön! Jövő héten hétfőn kezdem a closty-t az 5. napon. Nálad mi volt az UH-n? Van érett tüsző? Nagyon szorítok neked!
2010. okt. 6. 10:38
26/52 anonim válasza:
Szia!
Sajnálom, hogy most nem sikerült, de majd most!
Én kedden voltam UH-n, volt egy 19mm-es és egy 16mm-es tüsző. Csütörtök reggel kaptam tüszőrepesztőt, annyira fájt tőle a hasam tegnap, hogy azt hittem szétdurrannak a petefészkeim. remélem meg is repedt tőle. Timi
27/52 A kérdező kommentje:
Kiváncsi vagyok mi lesz. Szorítok!!!
2010. okt. 10. 00:46
29/52 A kérdező kommentje:
Szia Timi! Mi újság van veled? Tünet?
2010. okt. 17. 11:38
30/52 anonim válasza:
Szia! Sajna úgy néz ke megjön. Már 3. napja van enyhe barnázásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!