Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek is undorító és...

Szerintetek is undorító és önző kijelentés volt ez tőle?

Figyelt kérdés

Lefeküdtem egy férfival (kolléga), akiről utólag tudtam meg hogy barátnője van. Ezt is onnan hogy együttlét után mondta el.

A bökkenő az, hogy kilyukadt az óvszer. Ő kérdezte tőlem hogy ha teherbe esnék akkor mi történne. Mondtam hogy én egészen biztosan megtartanám a gyereket, nagyon abortuszellenes vagyok, inkább nevelném, mint hogy kioltsak egy életet. Ő nem így gondolta. Azt mondta hogy nem hiányzik az a baba, és így neki még kínosabb lenne a barátnője előtt ha kiderülne hogy van egy gyereke. Mert a barátnője rendes és nagyon szereti őt, ezzel tönkretenné az életét, évekbe telne neki feldolgozni, amit vele tett.

Erre én azt válaszoltam, hogy viszont ha én elvetegem a gyereket, lehet, hogy olyan sérüléseket szerzek az eljárás során, hogy akkor meg már nem lehet gyermekem, mikor tényleg szeretném, és ezt soha nem kockáztatnám. Erre ő azt mondta hogy akkor van ilyen magzatgyilkos tabletta de egyébként örökbe fogadni is lehet, nem nagy dolog. Ez nekem rémesen rosszul esett, mert szerintem a nők tibbségének az az álma, hogy a SAJÁT gyermekének édesanyja lehessen, így számomra ez a kijelentés mindenen túlment. Most auon szurkolok-már csak ezért is, hogy véletlenül se essek teherbe...

2022. máj. 11. 15:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
74%

Nem, nem ez az álma a nők többsegének, hanem egy részének.

Te ugyanolyan önző és buta vagy.

2022. máj. 11. 23:17
 22/24 anonim ***** válasza:
19%
En torvenybe hoznam hogy 10 hetes koraig le kell nyilatkoznia az edesapanak hogy szeretne e a gyermeket. Ha nemleges valaszt tenne akkor az edesanyanak adnek 2 het gondolkodast hogy vallalja e a gyermeker ugy hogy a kesobbiekben semmifele kovetelese ne lehessen az edesapanak. Amennyiben a 12 het utan derulne ki a terhesseg akkor az apukanak nem lenne semmi fele kotelessege. Szamomra hihetetlen es egyben borzaszto az a teny hogy egy no donti el hogy kell e a gyerek vagy sem ezzel sok esetben az apuka eletet megkeseriti. Szamtalan no csinalja ezt hogy szandekosan esik teherbe. Kerdezo szerintem igy eleg ertheto az altalam leirt resz. A masik fele az hogy oke vettel be gyogyszert. De szamomra elkeserito hogy maga a teny eszedbe jutott hogy a gyereket megtartanad.. en is abortusz ellenes vagyok es nem bonyolodok egy ejszakas kalandokba de ha meg is igy lenne es a Te helyedbe lettem volna akkor az aktus utan egybol a korhazba mentem volna gyogyszert irattatni
2022. máj. 13. 08:26
 23/24 anonim ***** válasza:
7%
Ja pont kiszakadt a gumi,ezek a gumik állandóan kiszakadnak.... Meg esemény utánit vettél be, mégis a terhesség foglalkoztat. Hihető sztori marhára.
2022. máj. 13. 19:58
 24/24 anonim ***** válasza:
22: abortuszellenes vagy? Hogy?
2022. máj. 14. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!