Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek is undorító és...

Szerintetek is undorító és önző kijelentés volt ez tőle?

Figyelt kérdés

Lefeküdtem egy férfival (kolléga), akiről utólag tudtam meg hogy barátnője van. Ezt is onnan hogy együttlét után mondta el.

A bökkenő az, hogy kilyukadt az óvszer. Ő kérdezte tőlem hogy ha teherbe esnék akkor mi történne. Mondtam hogy én egészen biztosan megtartanám a gyereket, nagyon abortuszellenes vagyok, inkább nevelném, mint hogy kioltsak egy életet. Ő nem így gondolta. Azt mondta hogy nem hiányzik az a baba, és így neki még kínosabb lenne a barátnője előtt ha kiderülne hogy van egy gyereke. Mert a barátnője rendes és nagyon szereti őt, ezzel tönkretenné az életét, évekbe telne neki feldolgozni, amit vele tett.

Erre én azt válaszoltam, hogy viszont ha én elvetegem a gyereket, lehet, hogy olyan sérüléseket szerzek az eljárás során, hogy akkor meg már nem lehet gyermekem, mikor tényleg szeretném, és ezt soha nem kockáztatnám. Erre ő azt mondta hogy akkor van ilyen magzatgyilkos tabletta de egyébként örökbe fogadni is lehet, nem nagy dolog. Ez nekem rémesen rosszul esett, mert szerintem a nők tibbségének az az álma, hogy a SAJÁT gyermekének édesanyja lehessen, így számomra ez a kijelentés mindenen túlment. Most auon szurkolok-már csak ezért is, hogy véletlenül se essek teherbe...

2022. máj. 11. 15:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
93%

Ha vettél be esemény utánit, akkor most mi a kérdés?!

Gyerek nem lesz, a pasit meg messziről elkerülöd. Ennyi.

Egyébként egy kapcsolatban lévő férfitól (még ha nem is tudtál róla) milyen valaszt vársz?!

Aki képes a megcsalásra, az képes az ilyen kijelentesekre is.

2022. máj. 11. 16:18
 12/24 anonim ***** válasza:
68%

NEM.

Miért is önzőbb nálad? :D Ő ugyanúgy a saját önző boldogulását és világfelfogását követi a tiedet lesz.rva, mint ahogy téged is csak az érdekel, hogy TE abortuszellenes vagy, hogy a TE kis lelked, hogy dolgozná fel ezt, hogy TE akarnád ezt a gyereket, és hogy TE teherbe esnél-e újra abortusz után, mert TE mindenképpen akarsz saját gyereket valamikor, mindezeket pedig tele vigyorral el kell fogadnia. Össze lehet titeket kötni!

Ilyen helyzetben amúgy mindig annak van igaza, aki nem akarja a gyereket. Nincs annál undorítóbb, mint ráerőltetni valakire a szülőséget, ha nővel teszik, ha férfival.

2022. máj. 11. 16:19
 13/24 anonim ***** válasza:
51%

8

Hagyjad, ebben a kategóriában semmi joga nincs egy férfinak, csak kötelességei 😂😂😂

2022. máj. 11. 16:26
 14/24 anonim ***** válasza:
93%
Egyáltalán minek erről beszélgetni? Elmentél esemény utánit íratni, bevetted, nem leszel terhes, nem lesz gyerek. Mindenki megnyugodhat, te jobbra, ő balra.
2022. máj. 11. 16:39
 15/24 anonim ***** válasza:
68%
Tuti troll kérdés
2022. máj. 11. 16:45
 16/24 anonim ***** válasza:
92%

Erre találták ki az esemény utáni tablettát.

Persze azt sem szerencsés kapdosni befelé, de ha kilyukadt, hát kilyukadt.

Szerintem gyereket soha nem szabad ilyen körülmények közé vállalni.

Nagyon sajnálom az olyan gyerekeket, mert soha nem fogja találni a helyét az életben.

Tapasztalat...

2022. máj. 11. 16:50
 17/24 anonim ***** válasza:
20%

"lehet, hogy olyan sérüléseket szerzek az eljárás során, hogy akkor meg már nem lehet gyermekem"

akkor nem kell boldog-boldogtalannal dugni védekezés nélkül, mint egy bagzó macska.

hogy lehet ilyen rohadt önző valaki? tudod te, milyen egész életre szóló lelki sebeket okozol a kölyködnek?

2022. máj. 11. 17:11
 18/24 anonim ***** válasza:
85%

18-as! Na akkor ugorj neki mégegyszer a szövegnek! Segítek! Kiszakadt az óvszer.

Na meg a szegény pasi! Félre k…, hazudozik, eltitkolja, hogy van barátnője. Szuper!

2022. máj. 11. 18:08
 19/24 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem nem volt önző és undorító a kijelentése. Ti nem azért feküdtetek le egymással, hogy gyerek legyen belőle. Nem kellene meglepődnöd, hogy nem akarja.
2022. máj. 11. 18:26
 20/24 anonim ***** válasza:
92%
17, te mi a szarról beszélsz? 😂 Leírta, hogy kiszakadt az óvszer. Meg mit álszenteskedsz meg bagzó macskázol? Ritka visszataszító ez a stílus egyik nőtől a másiknak. Mindig az ilyen szürke, senkinek nem kellő penészvirágok bújnak amúgy meg az ilyen kommentek mögött.
2022. máj. 11. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!