Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek is undorító és...

Szerintetek is undorító és önző kijelentés volt ez tőle?

Figyelt kérdés

Lefeküdtem egy férfival (kolléga), akiről utólag tudtam meg hogy barátnője van. Ezt is onnan hogy együttlét után mondta el.

A bökkenő az, hogy kilyukadt az óvszer. Ő kérdezte tőlem hogy ha teherbe esnék akkor mi történne. Mondtam hogy én egészen biztosan megtartanám a gyereket, nagyon abortuszellenes vagyok, inkább nevelném, mint hogy kioltsak egy életet. Ő nem így gondolta. Azt mondta hogy nem hiányzik az a baba, és így neki még kínosabb lenne a barátnője előtt ha kiderülne hogy van egy gyereke. Mert a barátnője rendes és nagyon szereti őt, ezzel tönkretenné az életét, évekbe telne neki feldolgozni, amit vele tett.

Erre én azt válaszoltam, hogy viszont ha én elvetegem a gyereket, lehet, hogy olyan sérüléseket szerzek az eljárás során, hogy akkor meg már nem lehet gyermekem, mikor tényleg szeretném, és ezt soha nem kockáztatnám. Erre ő azt mondta hogy akkor van ilyen magzatgyilkos tabletta de egyébként örökbe fogadni is lehet, nem nagy dolog. Ez nekem rémesen rosszul esett, mert szerintem a nők tibbségének az az álma, hogy a SAJÁT gyermekének édesanyja lehessen, így számomra ez a kijelentés mindenen túlment. Most auon szurkolok-már csak ezért is, hogy véletlenül se essek teherbe...

2022. máj. 11. 15:44
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
96%
Talán eseményutánit kellene bevenni a szurkolás helyett. Az többet érne.
2022. máj. 11. 15:47
 2/24 A kérdező kommentje:
Vettem be még reggel
2022. máj. 11. 15:48
 3/24 anonim ***** válasza:
63%

Nyugodj meg! Egyrészt nincs beleszólása, hogy mit csinálsz a babával. Másrèszt, ha így gondolkodik a te érdeked, hogy kizàrd az életedből, amennyire csak lehet. Egy ilyen férfival semmire sem mennél.

Ami a barátnőjét illeti, pont hogy azzal tenne neki a legjobbat, ha kiderülne ez a megcsalàs, mert tovább tudna lépni és talàlni egy èrtelmes pasit.

Egy ember van, aki ebből a sztoriból ígyis- úgyis rosszul jön ki, az a pasi!! Neki az lenne a legjobb, ha csalhatnà tovább a barátnőjét még 100 másik lànnyal ès sosem derülne ki. De jó fej…. 😏

2022. máj. 11. 15:50
 4/24 A kérdező kommentje:
Második válaszoló, milyen igazad van amúgy!
2022. máj. 11. 15:51
 5/24 anonim ***** válasza:
59%
Én már azért is lebuktatnám ezt a gyökeret.
2022. máj. 11. 15:56
 6/24 anonim ***** válasza:
77%

"lehet, hogy olyan sérüléseket szerzek az eljárás során, hogy akkor meg már nem lehet gyermekem"

Ez már nem így működik...

2022. máj. 11. 15:57
 7/24 anonim ***** válasza:
57%
Nagyon sok szempontból gáz a pali. Minimum sose szólj hozzá többet, de az sem lenne elítélendő ha kitálalnál a barátnőjének.
2022. máj. 11. 16:05
 8/24 anonim ***** válasza:
52%
mi az hogy semmi beleszólása a férfinak? hát az ő gyereke is! vagy csak akkor az amikor gyerektartást kell fizetni? 😳
2022. máj. 11. 16:09
 9/24 anonim válasza:
35%
Se te, de a pali nem vagytok normálisak. A pali azért, mert a saját gyerekét akarja kinyíratni. Te meg azért, mert felcsináltattad magad vele, miközben barátnője volt, majd csodálkozol, hogy nem akar az apja lenni. Megérdemlitek egymást, a probléma csak az, hogy ezt is a gyerek szívja majd meg.
2022. máj. 11. 16:10
 10/24 anonim ***** válasza:
82%
9. olvasni ki fog??? még semmilyen gyerek sincs. a kérdező nem írta, hogy terhes + vett be eseményutánit is 🤦🏼‍♀️
2022. máj. 11. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!