Szerintetek is undorító és önző kijelentés volt ez tőle?
Lefeküdtem egy férfival (kolléga), akiről utólag tudtam meg hogy barátnője van. Ezt is onnan hogy együttlét után mondta el.
A bökkenő az, hogy kilyukadt az óvszer. Ő kérdezte tőlem hogy ha teherbe esnék akkor mi történne. Mondtam hogy én egészen biztosan megtartanám a gyereket, nagyon abortuszellenes vagyok, inkább nevelném, mint hogy kioltsak egy életet. Ő nem így gondolta. Azt mondta hogy nem hiányzik az a baba, és így neki még kínosabb lenne a barátnője előtt ha kiderülne hogy van egy gyereke. Mert a barátnője rendes és nagyon szereti őt, ezzel tönkretenné az életét, évekbe telne neki feldolgozni, amit vele tett.
Erre én azt válaszoltam, hogy viszont ha én elvetegem a gyereket, lehet, hogy olyan sérüléseket szerzek az eljárás során, hogy akkor meg már nem lehet gyermekem, mikor tényleg szeretném, és ezt soha nem kockáztatnám. Erre ő azt mondta hogy akkor van ilyen magzatgyilkos tabletta de egyébként örökbe fogadni is lehet, nem nagy dolog. Ez nekem rémesen rosszul esett, mert szerintem a nők tibbségének az az álma, hogy a SAJÁT gyermekének édesanyja lehessen, így számomra ez a kijelentés mindenen túlment. Most auon szurkolok-már csak ezért is, hogy véletlenül se essek teherbe...
Nyugodj meg! Egyrészt nincs beleszólása, hogy mit csinálsz a babával. Másrèszt, ha így gondolkodik a te érdeked, hogy kizàrd az életedből, amennyire csak lehet. Egy ilyen férfival semmire sem mennél.
Ami a barátnőjét illeti, pont hogy azzal tenne neki a legjobbat, ha kiderülne ez a megcsalàs, mert tovább tudna lépni és talàlni egy èrtelmes pasit.
Egy ember van, aki ebből a sztoriból ígyis- úgyis rosszul jön ki, az a pasi!! Neki az lenne a legjobb, ha csalhatnà tovább a barátnőjét még 100 másik lànnyal ès sosem derülne ki. De jó fej…. 😏
"lehet, hogy olyan sérüléseket szerzek az eljárás során, hogy akkor meg már nem lehet gyermekem"
Ez már nem így működik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!