Lehet terhességi tünetem a ciklus 23. napján? Peteérés a 14-15. nap körül volt. Kinél mikor jelentkeztek a legelső tünetek?
A hőm is lejjebb ment, még 37-37,1 de kb 37,4 között volt, szóval biztos h kémiai, bárcsak ne lenne igazam.
Igen, próbálok én is pozitívan hozzaallni, csak mégis ott van az a belső hang, hogy miért történik ez velünk, 2 missed ab, most meg ez... Van genetikai rendellenesség de kb 30% esélye van h rosszul fordulnak a kromoszóma mi meg ezt beszivjuk 3x is?
Kedves kérdező, én nem bírnám ki, hogy nem csinálok több tesztet ma.. lehet hogy pont ez az egy mai hazudik. Szerintem csinálj újat. A Predi nagyon erős volt ahhoz hogy hazudjon. Én nagyon drukkolok :)
Én ma jobban aludtam, igaz megint előbb felkeltem mint kéne, a hőm 36.91, mellem még mindig fáj oldalt. Reggel facelle negatív :(
Ma vagyok a 11-12. dpo-n ha holnapig nem jön meg, reggel ellövöm az utolsó predit. Sajnos az elmúlt hónapokban a luteális szakaszom 11-13 nap volt össze vissza.
Még mindig tart ez a "most jön meg" érzés folyamatosan :/
10
Köszönöm, hogy drukkolsz, remélem igazad van es pozitívan csalodok. Most egyelőre abban maradtunk a férjemmel, hogy pihentetjük a tesztelés mert csak elkenodunk. Várok péntekig, ha addig nem jön meg tesztelek predivel megint, ha gyengébb vagy ugyanolyan akkor nincs mese, ennyi volt. Addig meg egyelőre a legrosszabb opciót feltételezés, lentrol nem esek nagyot legalább :)
Szerintem a 11-13 meg nem olyan vészesen rövid, a beagyazodas 12. napon ér véget ugyan, de már a 7-8. Naptól termelodhet hcg, ami arra készteti a progeszteront h fent tartsa a ciklust. Lassan már tulleped a szokásos ciklushosszt, hathaaa :)
Megértelek, hogy pihenteted, és az is igaz, hogy lentről nem esel nagyot :)
De ha a pénteki predid ugyanolyan erős lesz mint a múltkori, akkor ne add fel, menj orvoshoz, vérvételre.. bármi. Azért a múltkori teszted nem volt halvány egyáltalán :)
10
Szorítok én is, hogy minden rendben legyen.
6hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!