Lehet terhességi tünetem a ciklus 23. napján? Peteérés a 14-15. nap körül volt. Kinél mikor jelentkeztek a legelső tünetek?
51-es szerintem nekem még a Te 8. Dposodnál is halványabb
Meg ugye időntúli, és keresnem kell hogy hol van kb 1-2 masodpercig mire megtalálom. Szóval negatívnak veszem (legbelül azért nagyon reménykedek, hogy az a valami pozit mutasson 🙂)
Ja és nemtudom milyen telóval fényképeztek de én nemtudok ilyen tisztán ráfókuszálni.. Samsung A40-el :D
Köszönöm kérdezö a drukkolást, én is nagyon szorítok Neked 😊
Mindenképp írd majd meg a fejleményeket
10
Én már profi vagyok a negatív tesztet is tudom úgy fényképezni hogy legyen ott valami😂😂. Nem olyan közelről fényképezem hanem utána körbe vágom.
Ha van valami holnapra erősödik, nem kell reggelinvizelet csak 2-3 óra pisi szünet és csak pár kortyot igyál.
Sziasztok, sajnos leesett a hőm 36,89 ről 36,60-ra :( Gondolom akkor nem sikerült. Igaz, hogy nem aludtam jól, sem túl sokat, de én úgy gondolom, hogy a kevés és "éberebb" alvás, pont hogy magasabb hőt eredményezne.. nem?
9.-10. dpo
10
Mensi után mért hők ( 2nap kihagytam a mérést) a következők:
36.52
36.40
36.62
36.52
36.51
36.39
36.30
36.71
36.59
36.61
36.42 (ezen a napon volt az ovu, másnap hőugrás)
Szóval tök cikkcakk az egész..
Félek, hogy megjön, mert az azt jelenti, hogy nem elég hosszú ez a luteális fázisom, és nem tudom hogy mitől :(
10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!