Lehet terhességi tünetem a ciklus 23. napján? Peteérés a 14-15. nap körül volt. Kinél mikor jelentkeztek a legelső tünetek?
Ez egy olyan dolog a nőknél, hogy képesek vagyunk arra, hogy minden utolsó hajszálba megkapaszkodunk, hiába vannak egyértelmű jelek, hogy nem sikerül (mint ez a hőleesés).
Én még mindig reménykedek. De amennyire ismerem magam, ha megjön még akkor is legeslegbelül ott lesz a remény darabja, mert hogy vannak akiknek megjön az elején :D szóval durva, hogy mennyire képesek vagyunk akarni
Veled kérdező mi a helyzet? :)
10
Igen egyébként én is magamra ismerek ebben :D én is hányszor kerestem már rá a v érzéssel terhesseg cimszokra is :'D borzaszto tényleg a női agy.
Nálam továbbra sincs mensi, tesztelni majd csak holnap fogok, a mai napot kihagytam, hogy legyen ideje erősödni. Illetve most predictor tesztet is vettem a livsane melle, hogy más típus is legyen. :) kicsit bizakodó mert ujra számoltam a peteeresem időszakon tesztjét és az alapján lehet, hogy szombaton meg lh csucsom volt, így lehet a peteérés csak hétfőn volt, eszerint a mai a 14. dpo. Hátha mégis így történt :)
Ez már szép teszt kérdező, gratula.
10 te hogy állsz?
6 hetes
Jajj de jóóó, gratulálok :) :)
Köszönöm a kérdést, ma is elég rosszul aludtam, (5kor kelek) 4-kor felébredtem, kicsit visszaaludtam.. és ezek után 36.95 lett reggel a hőm.
Szóval én már teljesen össze vagyok zavarodva. Ugye tegnap sem aludtam jól, akkor leugrott 36.60-ra, ma meg 36.95.
Nemtudom, hogy ez érvényes-e így. Facelle teszt reggel negatív.. max a reagens helyét látom szerintem.
10-11. dpo
10
Hát konkrétan semmit nem tudnék sajnos lefényképezni, szerintem nega, most munkahelyemen vagyok már :) Tegnap csináltam predit.. este,de 3 óráig nem ittam nem pisiltem.. ott is látom a hülye reagens helyét.. na azt megpróbáltam lefotózni, de semmi nem látszik szerintem, élőben is csak akkor ha úgy forgatom.
10
Peteeres előtt lejjebb megy a korábban mért alaphő, majd felmegy pár tizeddel és fent is marad. Ha van terhesseg akk fent marad, ha nincs akkor mensi előtt lemegy.
10-es,azert bizakodásra ad okot, hogy megint fentebb van, a tesztrol nincs képed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!