Lehet terhességi tünetem a ciklus 23. napján? Peteérés a 14-15. nap körül volt. Kinél mikor jelentkeztek a legelső tünetek?
Kérdező, peteérésem 15-én volt, 16.-a reggelre leesett a hőm 36.3-ra, majd szépen felment 36.9 körülre.. fennt is volt napokig.. csak ez a tegnapi 36.6 amikor lezuhant.. ma meg megint vissza. Szóval az is lehet, hogy a tegnapi fals, de az is hogy a mai, és ma is alaphő közelbe kellett volna lennem ha nem ébredek fel egyszer.. szóval tiszta kétség az egész :)
10
Ja kérdező, most látom, hogy nem nekem írtad :D bocsi
Hanem a 68-asnak :) 10
Használtunk mi is ovu tesztet most is :)
Persze, még bennem is bennem van a remény :D
Melleim nyomásra érzékenyek oldalt, meg néha szurkál alul a hasam, néha meg aztérzem, hogy na most tuti megjött.. ez tegnap óta így megy, De nyilván ez megint lehet a PMS is :/
Meg én ittam ciklus első felében málnalevél teát, hogy segítse a peteérést, ovu óta palástfű teát iszok, hogy vastagítsa a nyálkahártyát, E-vitamint szedek, hogy erősítse a méhem, 3 hónapja barátcserje tablettát szedek, hogy beállítsa a ciklusom ( a műtét óta össze vissza volt ) illetve D vitamint, és folsavat is veszek be naponta 1 szemet.
Méhpempő is van itthon.. az csak néha jut eszembe mert hányinger az íze :D
Szóval már nemtudom, hogy mivel segíthetném még a folyamatot :D
Ez a 9. próbálkozós ciklusunk a méhen kívüli óta
De a remény mindig ott van :)
10
Mért nem predit csináltál 2 különbő tesztet nem jó, nekem is eleinte csak a predin látszott hogy erősödik 14.dpon még a 25 ösök alig látszódtak.
Az a predi nem fals, de sajnos lehet kémiai terhesség.
Sajnálom, de még nem jött meg. Ha még is megjönne a kémiai után sokaknak egyből sikerül.
Nekem 1 év után volt vetélésem majd,rá 2.hóba jött a fiam.
Engem a kémiaik megnyugtattak tudtam, hogy legalább van peteérés és feljutnak a katonák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!