Mik voltak a legelső terhességi tüneteitek és mikor jelentkeztek?
A masodik gyerekemet varom. A mehszalagok huzodasa, szurkalo, ego erzes ket oldalon a petefeszkek kornyeken a pozitiv teszt utan nem sokkal, majd 5/6. hettol puffadas, emelyges es szagundor pedig a 7. hettol, a 10. hettol oklendezes, par napig napi 1x hanyas, de az valoszinuleg egy virustol volt, amitol 1,5 napig hanytam, es utana maradt meg meg a hanyas napi 1x par napig. Most toltottem a 12. hetet, par napja elmult az egesz napos eros emelyges, es ismet csak este/ejjel jon elo, de akkor is enyhebben.
Az elso gyerekemmel a pozitiv teszt napjan volt gorcsoles, ami par mp-ig tartott, olyan eros volt, hogy osszegornyedtem, es kb. aznap vagy 12x ismetlodott. Bevetttem magneziumot, es az segitett. Hanyinger a 6-8. het kozott kezdodott valamikor, es a 14. hetig tartott, ebbol a 11-13. het volt a legkemenyebb, akkor kb. egesz nap rosszul voltam, de nem hanytam. Kb. ennyi.
Milyen szerencsés vagy :D Akkor honnan tudtad, hogy terhes vagy? Kimaradt a mensid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!