Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi volt a legelső terhességi...

Mi volt a legelső terhességi tüneted?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Főként a pozitív teszt előtt már érzett tünetek érdekelnek, illetve hogy mik voltak korábban a pms tünetek.

Kíváncsi vagyok az esetleges összefüggésre.

Köszönöm előre is!

2019. jan. 21. 21:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%
Az elsőt 8 hetesen vettem észre, semmi nem volt előtte, utána a megnövekedett libidó az egyetlen. A másodiknál az tűnt fel, hogy extrán kívántam a férjem, vele is ez volt az egyetlen tünetem. 😊
2019. jan. 21. 21:17
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanolyan tüneteim voltak mint pms-kor nem is sejtettem hogy baba lesz 😊
2019. jan. 21. 23:03
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nemvart elott 4nappal az tűnt fel hogy higanyos szájízt ereztem, valamint, hogy minden egyes alkalommal mikor guggolasbol/ülésből felálltam vagy tusszentettem akkor ‘görcsbe rándult ‘ a méhem. Nehéz leírni de valahogy arra hasonlítanám mint amikor a vádli begörcsöl.

Ezeket soha azelőtt nem ereztem, ezert gyanússá vált hogy talán összejött a baba. Ket nap múlva pozit teszteltem. Azota 4 éves nagyfiu lett a babambol :-)

Ja a noverem mindkét terhességénél is jelen volt ez a méh ‘görcsbe rándulás’ meg pozi teszt elott.

Most próbálkozunk a kistesoval, ugyanezeket a tüneteket várom de tuti nem ez lesz :-D

2019. jan. 22. 08:26
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán volt. A mellem fáj,de az mensi előtt is szokott. Majd nem jött meg. A hőm végig fent volt, innen gondoltam, hogy ebben a hónapban sikerült.
2019. jan. 22. 09:59
 5/14 khniki ***** válasza:
100%
Beágyazódási vérzés és görcsök, amik a nemvárt előtt egy héttel jelentkeztek. 3 nap múlva már kimutatta a teszt is.
2019. jan. 22. 10:46
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőt jó későn vettem észre, 6 hetesen csináltam tesztet, bár olyan meg akar jönni de nem jön érzésem volt, de a 2., 3-at teszt előtt tudtam , mert máshogy éreztem a méhem..nem fajt de éreztem h ott van. És a mellem is érzékeny lett, sose szokott.
2019. jan. 22. 20:44
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Utsó vagyok, mármint a méhem, mint szerv van ott, nem az embrió nyilván. :)
2019. jan. 22. 20:46
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem gyakori volt a stressz miatt hogy ossze-vissza menstrualok ezert mikor elmaradt nem igazan torodtem vele, gondoltam megint a munkahelyi stressz miatt kesik.A mellem fajt es foleg abimboim nagyon erzekenyek voltak, gorcsolt a hasam, ez a mindjart megjon erzesem volt. Kora reggel mar ehes voltam es sokkal intenzivebb volt az ehseg erzetem mint annak elotte, aztan egyik reggel minden elozmeny nelkul kihanytam a reggelimet. Na akkor ereztem hogy biztosan babat varok es igy is lett :) sokara kaptam idopontot a nogyogyaszhoz es kb 7 hetes voltam amikor ezek a tunetek jelentkeztek.
2019. jan. 23. 03:18
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon hisztis voltam, fájt a mellem és mindjárt megjön érzésem volt. Aztán amikor 5 napja késett már akkor csináltam tesztet és pozi lett :)
2019. jan. 23. 07:08
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálam a fáradékonyság. Volt olyan hogy hazaestem és este 6-tól reggel 6ig aludtam. Ekkor kb 4 hetes lehettem. A másik hogy kb 20 méterről megéreztem ha valaki egy helyiségben volt velem és előtte cigizett. más szagokra nem voltam érzékeny.

A mellfájdalom nekem tipikus Pms tünet volt mindig is, és már egy héttel előtte fájt mielőtt megjött volna. Ez ugyanúgy volt a pozitív teszt előt is, teljesen ugyanúgy fájt, bedagadt, érzékeny volt, és azóta is így van (6. Hétben vagyok)

2019. jan. 23. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!