Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek mi volt a legelső...

Nektek mi volt a legelső terhességi gyanújeletek és hányadik héten?

Figyelt kérdés
Nekem menzesz kimaradása előtt 1-2 nappal kezdődött nagyon erős alhasi nyilalló fájdalom, ha hirtelen megmozdultam és olyankor csillagokat láttam, szédültem, csöngött a fülem. Aztán persze kimaradt a vérzésem és pozitívat teszteltem. :)

2016. szept. 9. 06:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Kimaradt a vérzésem, és pozitív lett a tesztem.

Akkor kezdtem el gondolkodni, hogy lehet, ettől fájt a mellem is pár napja... A mellfájdalom meg is maradt a 12. hétig.

2016. szept. 9. 06:34
 2/13 anonim ***** válasza:
Én dolgoztam. Semmi nem tünt fel. Vártam még letelik az 5 nap amikor meg kellett volna jonnie és nem jött. Utána vettem tesztet. Pozitiv lett. Nem hittem el! Majd 3 nappal később megint vettem egyet mert régóta próbálkoztunk. Az is pozitiv lett. Na onnantól kezdve hánytam mint a lakodalmas egészen 41 hétig.
2016. szept. 9. 06:40
 3/13 anonim ***** válasza:
Sűrű pisilés szinte az elejétől
2016. szept. 9. 06:44
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem jott meg kozben menstruacios fajdalmaim voltak. Pozitiv teszt utan visszagondolva jottem ra hogy a borzaszto izzadas is amiatt volt. Mas bajom nem is volt halistennek
2016. szept. 9. 06:53
 5/13 anonim ***** válasza:
Orrdugulás,mindháromszor
2016. szept. 9. 07:31
 6/13 anonim ***** válasza:

Kimaradt menstruáció.

Illetve, mint utólag visszafejtettük az orvossal, ezért jött ki nagyon erősen a napallergiám, ami évek óta alig.

2016. szept. 9. 07:46
 7/13 anonim ***** válasza:
Fájó mellek. Ez a menstruáció előjele is nálam, de mivel túl sokáig tartott gyanús lett. A menstruáció is kimaradt ugyanakkor, de mivel nagyon rendszertelen volt, ez még belefért volna amúgy a normál késésbe. 4. héten volt ez.
2016. szept. 9. 07:59
 8/13 anonim ***** válasza:
A nemvárt előtt 2 nappal volt olyanom, hogy tüsszentettem és "mintha becsorgott volna", de akkor még nem gondoltam semmire. Aztán nemvárt előtt meg annak a napján is délelőtt 1-1 erősebb hasgörcs, mindkét alkalommal rohantam a mosdóba, hogy "na most megjött", de nem jött. Aztán 3 nap késés után eszméltem, hogy tesztet kéne csinálni. Pozitív lett.
2016. szept. 9. 08:04
 9/13 anonim ***** válasza:

Az elso trimeszterben kb semmi

Meg koztes verzesem is volt minden alkalommal

Mondjuk amugy is csak 2-3 napos szal nem tunt fel h kevesebb

Furan ereztem magam annyi volt de nem mondanam h kellemetlen csak h mashogy

Mindegyikkel olyan 13-14 hetesen teszteltem es mentem dokihoz

Nekem csak az utcso par hetben volt olyan h a gyomorsav egette a torkom ... De ez a pocak miatt van ahogy nyomja a belso szerveket :-)

A masodik terhesseg spiral mellet fogant - elmozdult ...

A harmadik egy marha stresses idoszakban na ott nem figyeltem elegge azert

Mondjuk engem nem zavart h efektive keson vettem eszre ...

Sot orultem h kimaradt igy par vizsgalat :-D

2016. szept. 9. 08:48
 10/13 anonim ***** válasza:
Kimaradt menzesz , aztan suru hanyas , hanyinger
2016. szept. 9. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!