Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhessegi diabetesz eseten...

Terhessegi diabetesz eseten tenyleg nem lehet malnalevelteat inni? Homeos bogyot szedni?

Figyelt kérdés
Van valakinek tapasztalata ebben? Megkerdezem a szulesznot is majd, a dokimat elfelejtettem.
2016. szept. 7. 21:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
50%
A teát nem ittam, de homeos bogyót szedtem, amit a szülésznő ajánlott.
2016. szept. 7. 21:56
 2/17 anonim ***** válasza:
Jah és terhességi cukros voltam, ez lemaradt.
2016. szept. 7. 21:57
 3/17 anonim ***** válasza:
56%
Lévén, hogy a homeós bogyó színtiszta cukor, szerintem elég világos, hogy miért nem ajánlott szedni. De amúgy mindegy, mert teljesen haszontalanok, lévén, hogy homeósak.
2016. szept. 7. 22:06
 4/17 anonim ***** válasza:
24%
Ahogy írják. A homeos bogyók nem mások mint kicsi cukorkák ezért tilos mert gumicukrot sem ehetsz.
2016. szept. 7. 22:43
 5/17 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy a homeos bogyok cukrok, de mivel mad szules kozben szeded, nem tudom mennyire befolyasol.

A malnalevelteat viszonf mar hetekkel elofte el kell kezdeni inni, ezert is erdekel.

(Alapvetoen egyaltalan nem hiszek ilyenekben, de ez a harmadik szulesem lesz miutan baromi nehez es hosszu szules volt az elozo ketto, ott tartok, tok mindegy, mindent kiprobalnek.)

2016. szept. 7. 22:46
 6/17 anonim ***** válasza:
Az egész doboz volt 10 gramm. Azt a dobozt 3 hét alatt szedtem be, így napi kevesebb mint fél gramm cukrot vittem be a szervezetembe vele. Ez semmi, de szó szerint. Úgyhogy ettől nem kell félni. Én nem tudom, hogy egyébként a 2 ezer forintos homeopátiás cuccoknak volt köszönhető vagy amuygis így lett volna, de alig 3 óra volt a szülésem.
2016. szept. 7. 22:59
 7/17 A kérdező kommentje:

Es te mit szedtel, emlekszel meg a nevere, adagolasara?

Koszi

2016. szept. 7. 23:25
 8/17 anonim ***** válasza:
76%
Szedhetsz homeot és ihatod a málnalevél teát cukor nélkül. Nem voltam diabéteszes és így ittam.
2016. szept. 8. 08:27
 9/17 anonim ***** válasza:
Talán arnica meg pulsitilla vagy mi volt. De nem emlékszem, hogy melyiket kellett előtte melyiket közben és arra sem, hogy milyen adagolásban. Nálunk a szülésznők foglalkoznak ezzel, ő mondta, hogy mit és mennyit. Annyit mondott még, hogy korábban többfélét javasoltak, de irgalmatlan sok túlhordás lett, ezért csökkentették. Szól én nem tudom, hogy hasznal-e vagy sem, az agyam Nekem is azt mondja, hogy hülyeség, de ezek szerint mégis van benne valami. Ha más nem, akkor placebo. De 2 ezer ft-ot nekem megért, hogy úgy éreztem eztbis megtettem a könnyű szülésért. 😀
2016. szept. 8. 08:32
 10/17 anonim ***** válasza:
Masodik terhessegem,mindegyikkel cukros vagyok...es valoban nem szabad malnalevel teát inni nekünk.nekem is tilos volt mind a kétszer.homeos mehet,mert elenyésző a cukortartalma abban az adagban amit egyszerre beveszek,ha bízol bennük szedd.
2016. szept. 8. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!