Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhessegi diabetesz eseten...

Terhessegi diabetesz eseten tenyleg nem lehet malnalevelteat inni? Homeos bogyot szedni?

Figyelt kérdés
Van valakinek tapasztalata ebben? Megkerdezem a szulesznot is majd, a dokimat elfelejtettem.
2016. szept. 7. 21:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az első gyerkőcnél ittam málnalevél teát a betöltött 36. héttől gdm-el, szoros cukorkontroll (napi 5-6 otthoni mérés) mellett. A lányom 1 hét múlva született mindenestől 4 óra alatt nagyon könnyen. Most várom a második gyermekemet, vele nem merem inni, mert elég messzire költözünk a kórháztól és félek, hogy nem érek be. :-)
2016. szept. 8. 11:13
 12/17 anonim ***** válasza:
24%

Én is kaptam homeós bogyót a második szülésemnél, de totál placebó az egyész. A szülésznő adta, mondta, hogy legalább erőt ad, mert cukor van benne. Nem volt diabéteszem, de azért óvatos lennék vele. Nekem, a férjemnek és a gyerekeimnek soha nem használt a homeopátia, csak a pénztárcánk lett tőle vékonyabb.

Málnalevél teáról nem tudom, hogy cukor nélkül szabad-e.

2016. szept. 9. 06:33
 13/17 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel egyél egy kanál kristálycukrot. Pont annyi hatása van.
2016. szept. 10. 14:21
 14/17 anonim ***** válasza:
Egy egész doboz homeopátiás bogyó 10 gramm, ami hetek alatt fogy el, tehát az egy kanál kristálycukor és az majd erőt ad tanács hatalmas túlzás. Nem vagyok egy nagy homeopátiás ember, de azért azt nem szeretem ha valaki hülyeséget ír. Értem és elfogadom hogy sok ember szerint úgy ahogy van hülyeség és tok logikusak az érvek, értem is. Az agyam tudja is és tényleg ostobaságnak tűnik nekem is, ez az egész rezgés és emlékszik az anyag dolog, de közben meg nekem is segített. Nem tudom, hogy placebo hatás-e, valószínűleg az, és nem is buzditok senkit a használatára mint sokan, de könyörgöm hülyeséget ne írjunk.
2016. szept. 10. 14:37
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Hülyeséget nem én írtam, hanem te. Emlékezik az anyag... úristen. Menj vissza az általános iskolába.
2016. szept. 10. 20:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Írtam hogy hülyeségnek gondolom én is, hiszen ostobaság az egész rezgés meg emlékszik az anyag dolog, de azért 3 hét alatt elszopogazott 10 gramm cukor nem fogja a vercukrat senkinek megemelni, erőt adni.
2016. szept. 10. 22:11
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
De minek kellene bármennyi cukrot is megennie egy cukrosnak, ha semmire se jó?
2016. szept. 11. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!