Megnéznétek a képem kérlek? Félek, hogy ezek valóban terhességi csíkok a cicimem. Nektek is van/volt?
Figyelt kérdés
Hello,
35 hetes leszek jovoheten en ma reggel vette a parom eszre a vonalakat a cicimem. 1-2 kozuluk csak ér, azok inkabb kékes szinüek viszont van pár ami olyan lilás és ki lehet öket tapintani is és lehet érezni kis beméllyedést a börömön.
Pedig kenegetem weleda olajjal mar a legeleje ota.... Szerintetek elmúlik?
2016. szept. 3. 10:59
1/10 anonim válasza:
Ez bizony stria.
Mivel hormonális és genetikai okai vannak, szűzlányok vérével is kenegetheted, semmit nem ér. Ha hajlamos vagy rá, kijön.
Az is egyéni, hogy mennyire marad meg, bőrtípus kérdése.
2/10 anonim válasza:
Igen, stria. Nem fog elmúlni, csak elhalványul idővel. Semmivel nem lehet megelőzni.
3/10 anonim válasza:
En egesz terhesseg alatt kakaovajjal kentem magam, megusztam striak nelkul, de nyilvan ez genetika is, meg alkat meg meg sok minden. Sztem ne zavarjon, nem ezen mulnak a dolgok.
4/10 anonim válasza:
Nekem elsővel a hasam alja lett striás a 36 héten.Másodikkal meg nem.
Örülj h Ennyi problémád van csak.
5/10 anonim válasza:
Kenheted akármivel, ha olyan típusú vagy úgyis lesznek csíkjaid.
6/10 anonim válasza:
Nekem csak a hasam lett ilyen, egy éves múlt a lányom már nagyon szépen elhalványult :)
7/10 anonim válasza:
32hetes vagyok.nekem is megszakadt a cicim, nagyon megnottek de nekem halvanyabb mint a tied, en Bio olajjal kenem.nem hiszek semmilyen kremes csodaba de "hatha" mashol szerencsere nem vettem meg eszre (kopkopkop) remelem meguszom a tobbi csikot!
8/10 anonim válasza:
Igen sajnos ez stria 😣 nekem egész terhességem alatt nem volt, szülés után meg olyan gyorsan visszahúzódott a bőröm hogy akkor alakult ki néhány.
9/10 A kérdező kommentje:
Aha, sejtettem h az lesz. Csak fura h most jott ki igy a vege fele... Mert a mellem mar reg nem nott.. Erre most repedtem ki. En is vettem ma vmi eleg draga specko kremet hat majd meglatjuk hat-e. Bar oszinten szolva nem sok remenyt fuzok hozza es igy nem is csalodok nagyot.. Max elhalvanyitja majd idovel talan. De amugy fenyben lila csak 😀 ha nem vakuzok akkor sima feher... Meg a tukorbe is de ha ravilagitok akkor tokre latszik h lila.. De vegulis talan make uppal eltudom tuntenti.. Talan 🙂 De nem fogok ezert sirni azt tudom ha ilyen akkor ilyen.. 🙂
2016. szept. 3. 22:56
10/10 anonim válasza:
Igen, stria. Nekem sajnos már kamaszkoromban kijöttek a csíkok, hirtelen nőttek nagyot a melleim. Nem tudom, mennyi idő alatt halványodtak el. Csak remélhetem, most a terhesség alatt már nem lesz több új. A hasamat mindenesetre rengeteget kenem, hogy rugalmas legyen a bőr, hátha ott megúszom.. Ha nem, hát nem. 28hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!