Megnéznétek légyszi, hogy jók-e a kombinált teszt eredményeim? Nem értek hozzá, dokihoz hétfőn megyek.
Figyelt kérdés
PAPP-A: 9.079 iu/L 2.9 MoM
Szabad ß-hCG 28.2 ng/mL 1.169 MoM
NT: 1.1 mm
NB látható
Kockázat:
T21(Down-kór): <1:50000
T18 (Edwards-kór): <1:50000
T13 (Patau-kór): <1:50000
2016. aug. 23. 16:05
1/5 anonim válasza:
Ha nem lett volna jó az eredmény már akkor megmondták volna.. Nincs semmi baj. 20+3 hkm
2/5 A kérdező kommentje:
Neten kaptam meg az eredményt, nem mondtak semmit, csak ennyi van a leleten.
2016. aug. 23. 16:41
3/5 anonim válasza:
Igen jó.
Egyik vizsgált kromoszómarendellenesség sem áll fenn, NT (tarkóredő) 3 mm alatt rendben (tied 1,1) NB=orrcsont, down szindróma esetén később fejlődik ki, a te babádnál látható. Minden rendben, nyugi :) Gratulálok
4/5 anonim válasza:
Szerintem is tökéletes az eredményed. Nekem is ma jött meg, és van ami nem is annyira jó, mint neked, mégis alacsony rizikójú besorolást kaptam. További boldog babavárást kívánok!!!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2016. aug. 23. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!