Valóban ilyen korán lehetett peteérésem, ahogy a ciklus.hu jelölte? Megnéznétek a görbém?
A múlt hónapban kimaradt egy menszim, azaz nem jött meg csak 51 napra, most pedig a 11. napra tette a rendszer a PÉmet, létezik, hogy ilyen korán volt? És akkor miért nem ugrik fel a hőm? Alhasi szurkákat érzek, de csak nagyon piciket. Most akkor mi van????
Itt az előző, de ehhez kommentárt is fűznék majd:
Na itt vagyyok!Az elozzoboln nem sokra jutottam...
azt akartam megtudni mennyi a luteàlis fàzisod azaz a peteèrès utàni idoszakod.Abbol megtudtuk volna ,hogy valoban lehetett e most a peteèrèsed vagy sem.A hod felefelè emelekdik az elkovetkezo pàr napban akkor valoban màr volt az ovulàcio,ha viszont csokenni fog akkor mèg nem volt.Vàrj mèg legalàbb 2-3 napt ès addigrà màr biztosan tudni fogod hogy volt e a peteèrès.Remèlem valamennyire tudtam segiteni
Csak ez a kèt gorbèd van?és azt nem irtad àtlagban hàny naposak a ciklusaid.Mèg azt irdd meg
Köszi, hogy visszajöttél. :)
Ez a 2 görbém van csak, mert februárban kezdtem mérni. :) Mindig 28 naposak voltak, de volt taval ymájusban egy missed ab-m és onnantól mindig 30 naposak voltak. Aztán most ez a február bekavart, így azt sem tudtam, mikorra várjam. Most is szúrkál a hasam, de nem tudom ez most mit jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!