Nektek mi volt a legelső terhességi gyanújeletek és hányadik héten?
Figyelt kérdés
Nekem menzesz kimaradása előtt 1-2 nappal kezdődött nagyon erős alhasi nyilalló fájdalom, ha hirtelen megmozdultam és olyankor csillagokat láttam, szédültem, csöngött a fülem. Aztán persze kimaradt a vérzésem és pozitívat teszteltem. :)2016. szept. 9. 06:17
11/13 anonim válasza:
Farkas étvágyam volt és mindent felfaltam. Ez volt az egyik.
A másik hogy minden éjszaka kijártam pisilni.
A harmadik hogy hirtelen megnőttek, megduzzadtak a melleim, sokkal jobban mint mensi előtt szokott.
A melles tünet az kb. 2 nappal a nemvárt előtt jelentkezett. A többi tünet pedig kb. akkor meg közvetlen utána jelentkezett.
22+5 hkm
12/13 anonim válasza:
Mensi előtt 1 héttel gyomorégés,hőhullám,derékfájdalom,esténként hányinger,szédülés,de akkor kezdtem náthás kenni,annak tulajdonítottam,meg volt az állandó megjön érzés,,és nem is gondoltam volna h esetleg terhes lehetek,de párom noszogatott h csináljak tesztet,de nem is tudtam pontosan mikor kellene megjönnie,de kb a nem várt napján csináltam egy erős pozit.elsőre összejött a baba,így nem is gondoltam volna rá,h sikerült,azóta már 38+4 hetes vagyok
13/13 anonim válasza:
Kimaradt menstruáció, Hányinger, fáradság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!