Gyakori vizelési inger kinél volt a legelső terhességi tünetek között?
Figyelt kérdés
Még nem tudom,h terhes vagyok-e, de nagyon remélem.
26.-án volt a peteérésem, aug.10.-ére nem várom.
Szerintetek lehetséges,h a terhesség jele,h ÓRÁNKÉNT el kell mennem WC-re. Nálatok volt ilyen?
(nem vagyok felfázva,mert az tudom,h milyen)
2011. aug. 3. 13:31
1/8 anonim válasza:
Volt, de nem 7 nappal mensi előtt!
2/8 anonim válasza:
Igen, a 6-8. héten... Nálad esélytelen, hogy ez tünet lenne...
3/8 anonim válasza:
Szia én mikor 6 hetes voltam akkor kezdtem el sokszor pisilni menni...előtte semmi tünetem nem volt...még 6 hetesen is olyan mini hogy igazábol nem igen nyomja a hugyhólyagot......majd a végén..akkor van hogy 5 percenként rohangálsz..)))
4/8 anonim válasza:
Szia. Nekem volt de csak onnantól hogy meg kellett volna jönnie és mai napig megvan. 33hkm
5/8 anonim válasza:
szia,akkor én biztatlak kicsit.Én nem tudtam,h ez terhességi tünet,kb egy héttel a mensi kimaradása előtt állandóan pisilni jártam,azt hittem felfáztam. Aztán kiderült,hogy terhes vagyok,utána ahogy olvasgattam,tudtam meg,hogy ez is egy tünete volt.
6/8 anonim válasza:
Az első 8 hétben állandóan pisilnem kellett, mint utólag kiderült azért, mert rajta feküdt az én csöppségem a hólyagomon. :)
7/8 anonim válasza:
Nekem menstruáció előtt mindig gyakrabban kell pisilni. Sokáig nem tűnt fel, aztán mikor elkezdtünk próbálkozni, egyből arra gondoltam, h ez terhességi tünet. Nem volt baba, azóta sincs, de mielőtt megjön, 1 hétig rohangálok wc-re...
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Hú, jó sokfélét kaptam.
Hát akkor ezek szerint lehet is a tehesség jele meg nem is.
Na majd elválik! :)
2011. aug. 4. 07:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!