Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de előfordulhat, hogy ha elhal a baba (11. hét) attól még vannak terhességi tünetek? (mellfeszülés, hányinger, sűrű vizelési inger stb. )
Először is köszönöm a gyors válaszokat és a biztatást.
Jövő héten szerdán megyek a 12 hetes uh-ra. Remélem minden oké lesz! És persze próbálok addig is nem parázni. :-)
Ne aggódj, a negatív gondolatokat képes az ember bevonzani!!!!!
Csak pozitivan! Semmi gond nincs, az természetes hogy a tűnetek nem mindig egyforma erősségűek!
Minden jót és könnyű szülést kívánok!
Szia..
én a 12 heti uh-on tudtam meg,h kb. 2 hete nem él a babám..missed ab-om volt
de nekem sem volt semmi vetélésre utaló tünet..ugyan úgy volt minden,hányinger stb...ez márciusban volt.
Most 16 hétes és 3 napos mama jelölt vagyok,és próbálok pozitívan gondolkodni,h most semmi baj nem lesz.
Pedig ma voltam vérvételen a kombinált vérteszthez,jövőhéten lesz kész,lesz mellé egy genetikai uh és akkor eldől minden..
Szóval...hidd el jobb ha nem gondolsz rossz dolgokra,mosolyogj...és legyél benne biztos,hogy minden rendben lesz:)
Minden jót kivánok Neked!!!
...pont azért írtam ,ahogy előttem leírta más is mert volt egy kérdés,hogy lehet e érezni a 'vetélést'..arra vonatkozott az írásom eleje..
és azért mert ennek ellenére is tudok bízni abban,h most minden rendben van,lesz!
Nem minden "rózsaszín"az életben ezért nagyon fontos az,hogy bízni tudjunk...ne tegyük magunkat a terhességünket rémállommá,ha semmi nem indokolja ezt...
ezért tartottam fontosnak a "negativ" példámat leírni.
Minden jót kivánok mégegyszer Mindenkinek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!