Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi volt a LEGELSŐ terhességi...

Mi volt a LEGELSŐ terhességi tüneted? Mikor teszteltél először? Ha biztosan tudtad a PÉ-d és a fogantatást is betudod lőni nagyjából onnantól mikor jött az első tüneted?

Figyelt kérdés
2015. febr. 20. 22:38
 1/9 anonim ***** válasza:

Vicces de a pulzus. Erre nagyon oda tudok figyelni, nyáron vlt szivritmus zavarom. Nem tudom hogy terhesség miatt vagy nem de egyik napról a másikra rendesen megnőtt.

Pé-m január 4-én volt és 16-an pozi lett a teszt. 13-an vagy 14-én agyazodhatott be mert akkor rendesen görcsölt a hasam és egyik napról a másikra elmult, azt váltotta a pulzus. Tenyleg nem tudom hogy azert volt-e, éjszakás műszakban voltam és egy év állandó délelőtt után megviselt az is.

Amúgy 5 hetes korig tünet mentes voltam, fáradtság volt az első.

2015. febr. 20. 22:53
 2/9 anonim ***** válasza:

A legelső tünetem a mensim elmaradása volt.

A PÉ-m után 3-4 héttel (5-6 hetesen) kezdődött egy kis étvágytalanság és mellduzzanat.

2015. febr. 20. 22:54
 3/9 anonim ***** válasza:
25.én volt ovum, 4.én görcsös nyilalás az alhasban ( valószínűleg ez volt a beágyazódás) majd 10.én pozi teszt, ezután 1 hèttel duzzadt mellek, enyhe derékfájdalom és hasszúrka..és olyan kedvetlen lusta voltam még egy mosogatás is nehezemre esett :)
2015. febr. 20. 23:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Röhej de nekem három hét után látszott a hasamon,utána csináltam tesztet mikor nem jött meg. (Vékony vagyok.)
2015. febr. 20. 23:16
 5/9 anonim ***** válasza:
A legelső terhességi tüneteim a mellfeszülés + enyhe görcsök (mindjártmegjön-érzés) voltak. Csütörtökre nem vártam (előtte két héttel volt kereken peteérésem, az előtt két nappal pedig az akció). Tehát csütörtökön találkoztak a sejtek, a 11. dpo-n, hétfőn kezdődtek a tünetek, a nemvárt napján már halvány pozitívat teszteltem. A görcsölgetés három-négy napig tartott (utána már csak akkor jelentkezett, ha megerőltettem magam), a mellfeszülés jóval tovább.
2015. febr. 20. 23:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem a pisi-inger, minkét gyerekemnél, 10-12 napos terhesen. Mindkettőnél 10 naposan teszteltem először. Tudtam mindkettőnél a pét, kb. 10-12 napra jöttek az első tünetek, a klasszikus hányás, émelygés a 7-8. héttől.
2015. febr. 20. 23:38
 7/9 A kérdező kommentje:
Pisi inger....csak mert nekem is az van ma szinte egész nap de furcsállom és félek is mert lehet csak felfáztam. Mivel a pé-m most volt 4 napja,létezik,hogy már ézem??
2015. febr. 20. 23:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem! 4 nap még a beágyazódáshoz sem elég, nemhogy tünetekhez!
2015. febr. 21. 06:19
 9/9 anonim ***** válasza:

8-nál a pont.

DPO 8. napjánál előbb kizárt bármilyen tünet.

De még utána is olyan kevés a terhességi hormon, hogy a nők zöme a 4-5 hétig tünetmentes.

2015. febr. 21. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!