Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inszem! Hányszor kell menni...

Inszem! Hányszor kell menni az első uh és az inszem napja között? Első uh-ra a ciklus 10-12 napján kell menni!

Figyelt kérdés
2015. febr. 18. 09:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Engem 2 naponta hívtak vissza.

Hétfőn volt az első (8.napon), utána szerdán, pénteken, és a köv. hétfőn volt az inszem.

2015. febr. 18. 09:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem csak a 10-12 napon kell mennem először Uh ra!
2015. febr. 18. 12:49
 3/6 A kérdező kommentje:

Kedves első!Köszönöm a vàlaszod!

Megkérdezhetem,hogy sikeres volt-e az inszem és hol kezeltek?

2015. febr. 18. 19:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Hihetetlen, hogy ennyire változó, hogy hol-mit csinálnak. Nálam hétfői napon volt az inszem, és előtte való hét pénteken volt UH. És nálam az inszem előtt közvetlenül nem volt UH, viszont több helyen olvastam, hogy sok helyen néznek közvetlenül inszem előtt is.
2015. febr. 18. 20:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok, sajnos nem sikerült. Ez volt az első inszemünk. A Róbert Károly Magánklinikára járunk.
2015. febr. 18. 22:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem október 8-án volt az első inszeminációm. Első UH a mensi 3. napján volt aztán rá 6 napra majd újabb hat nap múlva aztán újabb 6 nap múlva október 6-án hétfőn. Az nap este 8kor kellett beadnom a repesztőt. Közvetlen az inszemináció előtt is meg uh-ozott. Attól is függ szerintem hogy hányszor néznek meg, hogy ugye mi a problémád, meg hogyan reagálsz mondjuk a stimura. Én Pcos vagyok szóval nálam eleve óvatosabban kell bánni a stimuval.

Pont ma voltam a dokimnál, hogy ugorjunk neki a kövinek... eddig vártam sajna a mensimet de nem akart megjönni magától így most arra szedek a bogyót aztán mehetnek a szurik :)

2015. febr. 18. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!