Inszem! Hányszor kell menni az első uh és az inszem napja között? Első uh-ra a ciklus 10-12 napján kell menni!
Engem 2 naponta hívtak vissza.
Hétfőn volt az első (8.napon), utána szerdán, pénteken, és a köv. hétfőn volt az inszem.
Kedves első!Köszönöm a vàlaszod!
Megkérdezhetem,hogy sikeres volt-e az inszem és hol kezeltek?
Szia!
Nekem október 8-án volt az első inszeminációm. Első UH a mensi 3. napján volt aztán rá 6 napra majd újabb hat nap múlva aztán újabb 6 nap múlva október 6-án hétfőn. Az nap este 8kor kellett beadnom a repesztőt. Közvetlen az inszemináció előtt is meg uh-ozott. Attól is függ szerintem hogy hányszor néznek meg, hogy ugye mi a problémád, meg hogyan reagálsz mondjuk a stimura. Én Pcos vagyok szóval nálam eleve óvatosabban kell bánni a stimuval.
Pont ma voltam a dokimnál, hogy ugorjunk neki a kövinek... eddig vártam sajna a mensimet de nem akart megjönni magától így most arra szedek a bogyót aztán mehetnek a szurik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!