Cickafark teát a vérzés első napjától, vagy az elmúlás utáni első naptól kell inni?
Szeretnénk kisbabát a párommal, de nem nagyon akar összejönni, valószínű a rendszertelen vérzésem miatt, épp ezért gondoltam, elkezdem én is a cickafark teát inni, mert többeknek segített már. Csak nem teljesen világos, melyik nap kell elkezdeni inni.
A segítséget előre is köszönöm.
A cickafark vérzéserősítő hatású. Az a legjobb, ha a menses alatt méhpempőt szedsz, és utána váltasz át cickára.
De személy szerint jobbnak látom a méhpempőt, mert a cickafark sokaknak többet árt, mint használ.
Pl. nekem egyszer az borította fel a ciklusom.
Kiváló gyulladáscsökkentő, hüvely- és méhgyulladásra, nyálkahártya és fogínygyulladásra használható. Sebösszehúzó, sebgyógyító hatású. Csökkenti a menstruációs vérzést és görcsöket. Hasi fájdalmakra, puffadásra, emésztésjavításra is kiváló. Serkenti az epeváladék termelést. Húgyúti betegségekben, légzőszervi bajoknál nélkülözhetetlen.
Akár napi 2 csészével is lehet inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!