27 éves vagyok, nagyon szeretnénk a férjemmel babát! Vettem ovulációs tesztet és az első pozitív napon együtt is voltunk! Hány % az esély? Ha most még dohányzom (csökkentve már-napi 5 szálra) és sikerült, akkor nem lehet baja még ugye?
Könnyebb letenni és elfelejteni, mint folyamatosan csökkenteni (tapasztalat).
Az esélye, ha minden tökéletesen klappol, 20%.
Én akkor tettem le a cigit, mikor pozitívat teszteltem, előtte ugyanúgy, ahogy te is, csak csökkenteni bírtam, nem tudtam teljesen lemondani róla. A pozi teszt viszont már elég motiváció volt, nem volt egy slukk se utána :) Kétszer is így csináltam.
Egyébként nekem pl. egyszer sikerült egyből teherbe esni, csak sajnos nem maradt meg a terhesség, másodjára 5 hónapot próbálkoztunk, mire kiderült, hogy nagy petefészek cisztáim vannak. Azokat egy hónap alatt sikerült eltüntetni, a következő ciklusban pedig már össze is jött, szóval amint újra egészséges voltam, megint elsőre. Annyira nem ritka, hogy hamar sikerüljön, csak itt a fórumon 1-2 kivétellel jellemzően olyanok vannak, akinek sajnos nem sikerül könnyen, mert akinek igen, az örül, és nem fórumozik :) Kivéve, ha olyan, mint én meg te, hogy már a legelején nem bír magával :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!