Silány kérdése:
Mik a teherbeesés legelső jelei? Honnan tudod biztosan, ha teherbeesel?
Figyelt kérdés
Kérdésem elsősorban a már terhes nők felé irányul, akik pontos tapasztalatokkal tudnák elmagyarázni, hogy mik a teherbeesés első jelei2018. szept. 13. 16:05
1/9 anonim válasza:
Az volt, hogy nem jött meg. Aztán a pozitív teszt. Tünet semmi.
4/9 anonim válasza:
Fajt a mellem, de a vervetelen lett biztos
5/9 anonim válasza:
Nekem mikor közeledett a "nem várt" időpont, fájtak a melleim. De 6. Terhességi hétig semmi egyéb. Aztán beindultak a rosszullétek.
6/9 anonim válasza:
Nálam a pár nappal a nemvárt előtti pecsételés, majd már a nemvárt napján az émelygés, pms tüneteim egyáltalán nem voltak, pedig szoktak, szoval azok hiánya is egy jel lehetett. Meg valami furcsa nyugalom, nagyon akartam már, de most egyáltalán nem izgultam.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2018. szept. 14. 01:19
8/9 anonim válasza:
3 nap késésnél szédűltem. Haza mentem, tesztet csináltam, ami pozitív lett.
9/9 A kérdező kommentje:
én is csinálok holnap tesztet, egy hete késik, de én inkább az idegekre gyanakszom, az is befolyásolhatja
2018. szept. 15. 00:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!