Nálatok mikor jelentkeztek a terhesség első jelei? Többi lent.
Amikor nem jött meg. AZ volt az egyetlen tünetem.
Később sem volt semmi.
Nem jött meg és nőtt az étvágyam.Egész terhesség alatt nem produkáltam semmilyen más tünetet.
Jó időben voltatok együtt így van esély terhességre is, de sajnos ez tényleg akkor fog kiderülni ha nem jön meg és tudsz tesztelni.Ne tesztelj korán, várd meg a nemvárt napját sok találgatástól kíméled meg magad.
Szurkolok.:)
Elötte sosem görcsöltem, ahogy most sem.
Nekem úgy szokott lenni, hogy mielött "beindul" a vérzés, elötte görcsölök be úgy 2-3-4 órával.
nekem csütörtöki nap kellett volna megjönnie. Délután jött is a görcs, nagyon durván(ahogy szokott), vettem is be a cataflamt. Vártam, vérzés semmi. Furcsa is volt. Pénteken még mindig semmi, csak görcsölgettem.
Szombat szintén.
Vasárnap reggel csináltam meg a tesztet, ott volt a 2. vonal.
Rá pár napra, úgy szerda-csütörtök környékén jött elő a mell feszülés, émelygés, iszonyú fáradékonyság. Most 8 hetes vagyok a doki szerint (én 9nek számolnám), pár napja elmúltak a tünetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!