Nálatok mikor jelentkeztek a terhesség első jelei? Többi lent.
Figyelt kérdés
Peteéréskor együtt voltunk a párommal, tegnap kellett volna megjönnie. Mielőtt megjön előtte nap már szoktam görcsölni, meg mindig tele vagyok pattanással, de most nem tapasztaltam ezeket. Viszont nincs hányingerem, nem szédülök, a mellem kicsit fáj, de az sem vészes. Tesztel még várnék pár napot, hogy biztos legyek benne. Szerintetek lehetek terhes?2018. aug. 28. 10:50
11/13 A kérdező kommentje:
Jajj de jó lányok! Gratulálok nektek! Én ma reggel megyek tesztet venni. Eddig nem mertem, mert csalódtam már sokszor, de ez az 5. Napja hogy nem kellett megjönni. Jó hogy mondtad h az xepil még most sem mutatta ki neked, mert az vettem volna, de akkor veszek másikat is. Köszönöm
2018. aug. 31. 06:06
12/13 A kérdező kommentje:
Hát lányok, ma délelőtt teszteltem, de negatívat mutat. Kicsit el vagyok kenődve. 35 naposak a ciklusaim, de pontos. Nem szokott ennyit késni.
2018. aug. 31. 10:13
13/13 anonim válasza:
Még ne add fel, amíg nem jön meg, lehetsz terhes! Barátnőmnek 8 nap késés után mutatta ki a teszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!