Ez terhesség jelei?
Figyelt kérdés
Sose gondoltam hogy ilyen bugyuta kérdést fogok feltenni, szinte esélytelennek érzem most a babát, bármennyire szeretném. A következő hónapban kezdünk igazán próbálkozni, de most teljesen úgy érzem vagy csak beképzelem :D a héten 1000x faradtabb vagyok nincs kedvem semmihez többször volt hányingerem és szédülök, faj a fejem, melegem is van folyamatosan. Valamint has puffadásom is van pedig nem eszek olyan sokat hogy ilyen legyen :) . Bár a femibion 0 tol kicsit megnőtt az étvágyam. 4 nap van a “nemvártig”.2018. máj. 31. 13:01
1/5 anonim válasza:
Nem!
A menstruacio elmaradasa az elso tunet.
3/5 anonim válasza:
Lehetséges, hogy terhes vagy, kedves kérdező, de semmi sem biztos. Csináltál már tesztet, vagy megjött a menstruációd? Ha igen, akkor milyen jellegű volt? Mert ha csak cseppekben jött, annak az egyik oka a tehesség is lehet. De nem biztos. Szerintem,hogyha már megjött a menstruációd, akkor ha majd elmúlik, menj el szépen egy nődokihoz, ő majd biztosat fog mondani neked, mert itt mi nem tudunk semmi biztosat írni, mert mindenkinél máshogy jelentkezik a terhesség. Valakinek 3.hónapos koráig megjött, például az én édesanyám is így volt, mikor velem volt terhes,szóval majd mindenképp menj el nődokihoz, és én nagyon szoprítok, hogy jöjjön nektek össze a gyerek.
4/5 A kérdező kommentje:
Ma kellett volna megjonnie, gorcsolt a hasam ahogy szokott elotte. Volt egy kis “barnazas” de utana semmi. Sose volt meg igy :D de felek tesztelni, nem akarom hogy negativ legyen😏 varok meg
2018. jún. 4. 21:10
5/5 anonim válasza:
Szerintem menj el majd nődokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!